El Carrer Gran pels cotxes
El Carrer Gran pels cotxes
El Carrer Gran abans de les obres del 2009
El Carrer Gran abans de les obres del 2009

El Govern quatripartit local pretén anul•lar la construcció del nou complex esportiu sense donar cap informació a Tots per Argentona

21 de gener de 2013

 

La informació que el govern quatripartit d’Argentona no vol seguir amb la construcció de la piscina coberta municipal l’hem obtinguda per mitjà de Ràdio Argentona.

 

Tenir un complex esportiu que permeti la pràctica de la natació durant tot l’any, és un projecte treballat i deixat a punt d’iniciar les obres pel govern de TxA ara fa prop de dos anys (l’abril del 2011). Amb el canvi de gestors a l’Ajuntament que es va produir fruit del pacte a cinc partits en les passades eleccions, el desenvolupament d’aquest projecte va quedar en suspens per la manca de capacitat de gestió i negociació dels actuals responsables municipals amb els d’esports a la Generalitat.

 

L’empresa adjudicatària de l’obra, Llop Instal.lacions esportives, fruit de la situació de crisi econòmica sembla ser que té dificultats en obtenir el finançament bancari suficient per iniciar les obres i s’ha refiat de la subvenció de 1.300.000 euros que TxA va obtenir de la Generalitat per a destinar-los a l’execució de la piscina coberta tal com la vam plantejar.

 

Si ara no s’executa la piscina com està prevista, l’Ajuntament perdrem l’esmentada subvenció i ens quedarem sense piscina un bon grapat d’anys més (i amb aquest ja en seran tres).

 

Ho hem dit avui a Ràdio Argentona que no podem perdre l’oportunitat de construcció d’aquest complex esportiu i cal que el Govern municipal acordi amb l’empresa adjudicatària (Llop instal·lacions) l’inici
immediat de les obres finançades íntegrament amb els seus propis recursos. Sembla ser que aquesta empresa, a hores d’ara, no ha estat informada del propòsit del govern de no tirar endavant la construcció de la nova piscina.

 

Som 12.000 argentonins i argentonines de les quals una bona part en són usuaris del servei de les instal·lacions esportives i un complex de les característiques que es proposen garantiran, a ben segur, una bona pràctica esportiva i sobretot beneficis per a la salut.

 

Un cop construït i es posi en marxa representarà un cost anual de 150.000 euros per a les arques municipals (xifra que inclou l’amortització de l’obra i la gestió integral de les instal·lacions: llum, monitors, aigua, neteja,....). El cost de gestió per a tres mesos d’estiu com ha estat fins ara és de 90.000 euros l’any, si bé se’n recupera una part important en la venda d’entrades i abonaments. El Govern diu que és un cost important i no es veu capaç d’afrontar-lo.

 

No volem pas treure importància a aquest cost però volem introduir unes dades econòmiques per a la reflexió: el cost municipal per al manteniment del Museu del Càntir és de 150.000 euros l’any. El cost de manteniment de La Sala enguany és de 189.000 euros. La
despesa destinada a enllumenat públic i el seu manteniment anual és de 410.000 euros; les propostes de minimització de despesa i estalvi energètic que, en aquest concepte, TxA vam fer al govern (a l’hora de plantejar el pressupost del 2013) reduïen en més de 100.000 euros la despesa; ens les van rebutjar sense discussió.

 

Tenim un Govern quatripartit poc treballador, sense idees, inoperant i que no vol veure-hi més enllà del nas. La construcció del nou complex esportiu municipal és de gran importància per a la pràctica de l’esport i per a la salut.

 

Per això TxA seguirem treballant fins a obtenir l’inici immediat de les obres amb l’objectiu que els argentonins i argentonines tinguem piscina la primavera de l’any que ve.

Que tingueu molt bon any 2013 !!!!!

De porc i de senyor, se n’ha de venir de mena (*)

(Original de l’article polític de TxA, reduït en el Cap de Creus nº 117, del Desembre 2012) 

13 de desembre de 2012

 

Parlarem del ple extraordinari on es va debatre els pressupostos per al 2013. Aquest govern de fireta els va poder aprovar amb un increment de més de 500.000 euros, malgrat les rotundes crítiques de l’oposició però amb el vot a favor del regidor (un cuc que ha corcat sempre) Rosa, que diu els portarà a la sindicatura de comptes per la seva mala gestió (?) i del Sr. Abstenció que s’autoqualificava de “despistat”, Sr. Uribe.

 

Gens d’ambició política, manca de transparència, poca participació del poble, falta de contenció, nul·la imaginació, minsa sensibilitat amb la gent que pateix la crisi, apujada innecessària d’impostos bàsics, etc. Aquests son els arguments que esgrimirem els partits de la oposició que, el govern, que es donen el bec entre ells per nari-nant tot escalfant la cadira, li entraven per una orella i li sortien per l’altre.

 

Tot plegat produí als assistents al ple, una sensació de vergonya aliena, que posava de manifest el paper de la trista figura dels manaires, tot buscant qualsevol pedra per amagar-se a sota, amb les argúcies del vot a favor d’aquell regidor de la oposició que mana però no governa. Tot el poble hauria d’haver vist la cara de circumstàncies que posaven els regidors del govern, quan s’empassaven el gripau que representa poder aprovar moció darrera moció, sempre amb el vot del regidor Rosa, que demostra que els tingui ben lligats per a tota la legislatura. Com és possible que no els hi caigui la cara de vergonya, a l’aiguabarreig d’aquest govern, dependre sempre de la rastellera d’estirabots que a pitrera descoberta, s’esgargamella aquesta inefable persona? Com és possible, repetim, que no tinguin ver-go-nya?

 

Per altra banda no pot ser que en plena crisi, s’aboquin tants diners públics al Museu del Càntir i a la Companyia d’Aigües, per esmentar una mostra d’algunes partides, sense un pla valent per a fer-los
autosuficients i que s’intenti comprar a la oposició amb l’augment dels seus sous una altre vegada.

 

Des de Tots per Argentona, s’han fet tots els esforços per convèncer al govern, que la línea que porten ells no és l’adequada, amb nombroses propostes constructives de tota mena per tal de reduir despeses i
millorar els recursos. Però no ens han fet cas en res. Han fet muts i a la gàbia! La seva obsessió és la malaltissa indiferència al sentiment de dignitat que caldria tenir pel sol fet de dirigir l’ajuntament. Només volen disfressar el ninot fent el paperot d’aquell que té tota la santa raó per amagar la incompetència, manca d’imaginació i sensibilitat social.

 

Malgrat tot, BON NADAL a tothom.

 

(*) Per cert, el sentit literal de la frase segons el diccionari és: La dignitat o indignitat no es compren ni es venen.

Talment com en Sísif

31 d'octubre de 2012

 

Farà quasi un any que l’alcalde va prometre al Saló de Pedra, dins l’acte de la Reunió de Poble, que estava en marxa la proposta d’arranjar com a prova, un dels carrers de Madà per tal d’evitar el fangueig i els xaragalls que s’ocasionen al veïnat després de les pluges.

 

Promeses que se les emporta el vent, -en aquest cas l’aigua- igual que tantes altres que no s’han complert. I mentrestant, el regidor de serveis municipals, el Sr. Cruz, té la mala sort (?) de que ordena abocar-hi sorra just abans de les tempestes i pluges que anuncien els serveis meteorològics i que indefectiblement s’acaben
complint. L’arranjament dura sempre de Nadal a Sant Esteve. I no una vegada si no en repetides ocasions. Mira que està de desgràcia, aquest home; quina creu porta a sobre.

 

Ja li hem advertit pel dret i pel revés que consulti les notícies abans de tocar el xiulet ordenant l’abocament (que mai es compacta tal com hauria de fer-se) de la inútil sorra. Com que sempre funciona a pinyó fix segur que no li ha passat mai pel cap que en comptes d’omplir els carrers, potser el que caldria seria treure’n, de sorra.

 

Talment com en Sísif, aquell personatge de la mitologia grega, que va ser condemnat a repetir pels segles dels segles la mateixa operació com a càstig dels Deus.  

Dilluns que ve Ple

4 d'octubre de 2012

 

El Govern ja no ens sorprèn per a res. Segueix en la seva dinàmica de fer cada dia menys feina. El Ple que tindrà lloc el proper dilluns dia 8 a les 8 del vespre és, a hores d'ara, el Ple de menys contingut polític que hagi realitzat mai cap Govern municipal. No hi ha ni una proposta política i de gestió per part del govern quatripartit. Vegeu-ne el contingut.

 

Argentona per a la declaració d’independència de Catalunya

24 de setembre de 2012

 

En el Ple del passat dia 16 de juliol es va acordar, per part de la majoria de regidors que componen l'ajuntament, iniciar accions per aconseguir una Catalunya sobirana i independent de l’Estat Espanyol.

 

El nostre grup, per la pluralitat que ens caracteritza, va donar llibertat de vot als seus regidors; no obstant tots ells: en Pep Masó, en Xevi Collet, la Miriam Agama i l’Enric Ureña, van votar a favor d’iniciar el procés
de reflexió i d’accions necessàries per a la consecució de la sobirania nacional.

 

Els acords que es van prendre foren: demanar al Govern de la Generalitat que, en el termini de dos mesos, iniciï el procés de secessió de l’estat espanyol i que emprengui accions immediates per a la creació d’estructures pròpies d’Estat Català tals com els registres civils, mercantils i de la propietat, creació de la hisenda catalana i l’administració de justícia, entre d’altres.

 

També s’acordà que la senyera estelada onegi a l’entrada de la vila fins que es completi tot el procés.

 

L’estelada
encara no oneja a l’entrada d’Argentona

 

A hores d’ara no tenim cap constància que el govern argentoní s’hagi posat en contacte amb la Generalitat per fer-los saber el que vam aprovar, i el que sí sabem i veiem és que l’estelada encara no oneja a l’entrada d’Argentona. A què esperen?.

 

Com en totes les coses que toquen, fins quan haurem d’esperar?

 

 

Trobareu a continuació un link interessant “spains secret conflict” del periodista Gary Gibson, que fa un repàs ben fet per la nostra història i ben documentat amb entrevistes a personatges diversos i actuals, amb visions diferents sobre el moment que vivim. Us el recomanem.

 

La manca d’idees per part del Govern ens pot conduir a la mort del Museu del Càntir

17 de setembre de 2012

 

Quan el Govern va aprovar el pressupost municipal del 2012 l’única acció que va dur a terme respecte el Museu va ser injectar-hi 25.000 euros més que en el pressupost passat ja que, tot i l’aportació que cada any fa l’Ajuntament, el Museu va ser deficitari en l’exercici 2011.

 

Com bé sabem una bona font dels ingressos del Museu sempre havia estat la venda dels càntirs de l’any. Des de fa uns temps la col·lecció de càntirs ha anat perdent interès pels seus possibles compradors, probablement per raons ben diverses. Una d’elles pot ser que precisa d’un bon espai en les cases per a ser exhibits; una altra pot ser la poca qualitat d’algunes de les reproduccions que anualment s’han anat fent; una altra pot ser el preu i la situació econòmica que fa que els compradors tinguin altres prioritats.

 

Sigui com sigui, una realitat objectiva és que la seva venda ha davallat d’una manera considerable. Si en alguns temps diuen que se n’havien venut prop de 10.000 exemplars, enguany, tot i ser una peça de considerable interès, sembla ser que només se n’han venut pels volts dels 2.000 exemplars.

 

Això obliga als seus gestors principals, i especialment al Govern, a fer un intens exercici de reconducció de la situació cercant una via d’autosuficiència econòmica del Museu, ja que la sortida d’aportar-hi més diners municipals segur que no és la millor solució.

 

Per altra banda la millor proposta que representa la celebració de la Fira del Càntir, amb la participació d’acreditats terrissaires d’arreu del país i de l’estat, també perilla en gran manera davant la davallada de vendes que han sofert els artesans del fang, i això des dels darrers anys, fet que posa en dubte la seva  participació en la Fira de l’any que ve.

 

Els terrissaires han recriminat, a més, el poc interès de l’organització en la infraestructura de la fira, que enguany no ha disposat d’enllumenat en les seves parades i que els obligat a tancar-les a partir de les nou del vespre, en fer-se fosc, tot i ser el moment de màxima afluència de possibles clients degut a les fortes calors dels dies de festa major.

 

 

Demà, dilluns, torna l'activitat als Plens Municipals

16 de setembre de 2012

 

Tal com anem dient en el decurs dels darrers Plens, el Govern no és capaç de dur al Plenari temes que condueixin Argentona a bon port. En els mesos abans de les vacances perque eren mesos abans de l'estiu i en aquest que se celebrarà demà, perque és el Ple després de l'estiu. El cas és que el contingut del Ple està totalment mancat d'iniciatives polítiques que facin avançar Argentona, limitant-se a seguir purs tràmits administratius.

 

Vegeu-ho vosaltres mateixos:

L’Armengol: policia?!

26 juliol de 2012

 

L’Armengol, amb la seva “gràcia” particular i omnipotència (ja ho va fer apujant-se el sou només entrar a l’Ajuntament) continua aparcant on vol.

 

Podeu veure, ara, que aparca impunement en l’espai reservat a la policia. No ens consta pas que hagi fet oposicions per optar a una plaça de policia. Una mostra més d'abús de poder aprofitant-se del seu malentès status. Malament rai un poble quan els seus governants actuen talment com a cacics!.

L’aigua de la Font de Sant Domingo no és apta per al consum

12 de juliol de 2012

 

Cada dia que passa aquest govern d'Argentona ens sorprèn més. Fa uns dies el president de la companyia d'aigües d'Argentona ens va enviar una analítica de l'aigua de la Font de Sant Domènec en el que es conclou que l'aigua és "NO APTA PER AL CONSUM". Segons aquesta anàlisi, un dels paràmetres microbiològics està molt per sobre del permès (3000 ufc quan el màxim és 100 ufc).

 

El que ens sorprèn, com dèiem, és que aquest govern del Sr. Armengol no n'hagi informat gens a la població. Com és que en alguns casos els falta temps per esbombar-ho tot i generar alarmisme i en altres casos són tant discrets?

 

La resposta és molt fàcil, si no poden culpar a Tots per Argentona d'algun fet, no diuen res. Ni piu.

 

Però temps al temps. Quan després d'alguns dies i fruit d'alguna diarrea mental i paranoia compulsiva els sembli que poden relacionar aquest fet amb Tots per Argentona, correran a tots els mitjans de comunicació a fer públic de manera categòrica,
tremendista i rabiosa que això també serà degut a que Tots per Argentona va governar durant quatre anys!

 

Quina vergonya, quina poca responsabilitat i quin poc amor per Argentona i la seva gent. Ens preguntem per què, des del mateix moment que tenen coneixement d’aquest problema, no han tancat la font preventivament? La mostra d’aigua la
van prendre el 29 de juny, la data de l’analítica és el 2 de juliol, l’informe és datat el 12 de juliol... a què esperen?

 

Tenim una altra pregunta molt simple: senyors del govern, resoldran algun problema algun dia?

Les obres del carrer Nostra Senyora de la Salut i Jaume Baladia

17 de juliol de 2012

 

Aquest projecte, que ve de lluny, és potser un dels projectes més complexos que ha de fer el nostre Ajuntament. I davant d'un projecte complex, el que ha de fer un govern responsable és posar a treballar tots els engranatges que té a l'abast:  tècnics, jurídics i sobretot polítics i socials.

 

I diem que sobretot els polítics i socials perquè els tècnics i jurídics els donem per descomptat, ja funcionen quasi sols, i funcionen bé. És la part política i social la que requereix un esforç suplementari. I aquest esforç l'ha de fer, indefugiblement, el govern de l'Ajuntament.

 

Va ser així com es va arribar, al final de l'anterior mandat liderat per TxA, a tenir un projecte d'urbanització que havia aconseguit tenir la implicació de totes les parts. Gràcies a les múltiples reunions que es van fer entre l'Ajuntament d'aquell moment i el conjunt de veïns dels dos carrers, es van pactar les condicions mínimes per tirar endavant el projecte, i tirar-lo  endavant amb èxit.

Va ser amb l'esforç de tots, govern i veïns, però sobretot dels veïns. El govern també va fer TOT el que, en aquell moment, tenia a les seves mans: Va augmentar la seva participació directa al 15%, va redestinar una subvenció de 300.000€ a aquestes obres, i va pactar un calendari i un fraccionament dels pagaments (sense interessos) que donaven més marge als veïns i sobretot més informació i seguretat. Els veïns sabien les quantitats que havien de pagar i quan les pagarien.

 

Ahir, 16/07/2012, el govern d'Argentona volia aprovar les quotes definitives (una mica modificades per les al·legacions) i els veïns no en sabien res. Ni sabien res de l'import final, ni el quan ni el com les pagarien. TxA no ho vàrem acceptar.

 

No volem ni podem permetre que tirin per terra la feina feta per TxA, sobretot perquè els veïns no s'ho mereixen.

 

Srs. del govern, convoquin els veïns, expliquin-los com queden les quotes, pactin amb ells un calendari i un
fraccionament de pagaments, i tindran el suport responsable de TxA
. És la seva responsabilitat. És en benefici de la gent d'Argentona.

Presentació del vídeo La Font de Vilafant amb clara al.lusió a la Font Picant d'Argentona

30 de juny de 2012

 

Durant la celebració de l'Assemblea Oberta de fa pocs dies, vam fer la presentació del video al.lusiu a la Font Picant d'Argentona, amb música i lletra de "La Font de Vilafan" del cantautor Celdoni Fonoll.

 

El text i ironia de la cançó ens ha transportat a l'actual situació en que es troba la Font Picant des que tenim l'actual govern a l'Ajuntament. Un Govern que no únicament no fa sino que, per contra, en cada passa que fa alguna cosa ens desfà.

 

Us recomanem de veure'l punxant en el link que marquem tot seguit.

 

http://www.youtube.com/watch?v=fnb6nVxKAs8

L’Assemblea de Tots per Argentona ratifica la construcció de la piscina coberta

16 de juny de 2012

 

A les 7 de la tarda ha tingut lloc inici l’Assemblea oberta de TxA, en la qual hi han assistit prop de setanta persones, la majoria de les quals simpatitzants de la nostra agrupació d’electors.

 

L’objectiu primordial de l’Assemblea és de mantenir contacte un viu amb els electors, simpatitzants de TxA i amb tothom qui vulgui tenir coneixement del que es fa a l’Ajuntament i a Argentona.

S’han posat els punts sobre les “i’s” aclarint els atacs del govern sobre la gestió de TxA en el mandat passat en temes com la piscina, els horts urbans, el cros, les cobertes de les escoles, posant èmfasi especial en el nou projecte de complex esportiu de la piscina.

 

Es fa una àmplia presentació de com serà el nou complex i com es finançarà, i en el punt final de l’Assemblea s’acorda per unanimitat de tots els assistents que es faran gestions amb l’empresa adjudicatària, responsable
de la construcció, i l’ajuntament, per tal que les obres s’iniciïn amb la màxima celeritat.

 

Respecte els horts urbans també sorgeix la proposta d’avaluar que sigui TxA qui prengui la iniciativa en la creació d’una zona urbana per a destinar-la a petits horts per a tots els argentonins que vulguin treballar-hi.

 

Després d’un animat col·loqui i torn de preguntes i respostes sobre diversos temes d’interès dels assistents s’ha clos l’acte amb un piscolabis, cap als volts de tres quarts de nou del vespre.

 

 

Dissabte dia 16 Assemblea Oberta de Tots per Argentona

14 de juny de 2012

 

En la línia de donar informació al dia de la política local i de contrastar amb la ciutadania com ho veu tot plegat, convoquem una Assemblea Oberta, el proper dissabte dia 16 de juny a les 7 de la tarda al Saló de Pedra.

 

Tots per Argentona contacta amb la gent a la plaça nova

Diumenge 12 de juny de 2012

 

Des  de les dotze fins a les dues del migdia, un altre grup de TxA ha estat present  a la plaça nova. Hem parlat amb els amics, veïns i passavolants, repartint-los  en mà el nostre nou butlletí tot explicant el seu contingut. Hem rebut moltes  mostres de suport.

 

Vam  decidir no fer-ho al veïnat del Cros, on avui s’inaugura el nou mercat  setmanal, i on s’hi preveia més concurrència, per tal de no incomodar a ningú i no fer partir els regidors del govern i alcalde que, ben cofois ells, es paonejaven inaugurant el mercat. Una manera de fer que ja ens agradaria que aprenguessin per quan tornin estar a l’oposició.

 

Tots per Argentona participa, novament, al torneig de Bitlles Catalanes

Diumenge 12 de juny de 2012

 

Una altra vegada l’equip de bitlles de TxA ha estat present a Can Barrau. Aquesta vegada han vingut a donar-nos suport cinc simpatitzants del nostre grup i la veritat és que hem millorat la nostra actuació vers les dues darreres jornades, en la que no vam tenir tants companys fent-nos suport.

 

En la propera, al mes de juliol, si comptem amb més suport, segur que encara pujarem més el llistó de la nostra actuació. I si algú més s’hi veu en cor, aviat podríem presentar dos equips.

 

Tots per Argentona editem un nou butlletí d'informació ciutadana

7 de juny de 2012

 

Tots per Argentona estem sempre al peu del canó.

 

Per contrastar els atacs, sense fonament, que ens estan fent els partits del govern acabem d'editar un nou butlletí d'informació ciutadana. Informació vària per mantenir-vos al dia del que fan a l'Ajuntament, però sobretot hem volgut parlar de què està passant amb la piscina i el nou complex esportiu municipal; també de la inoperància i incompetència d'aquest govern respecte els Horts urbans que havíem posat en marxa, fa més d'un any.

 

Esperem que sigui del vostre interès i quedem a la vostra disposició per informar-vos mès àmpliament en allò que calgui.

 

Punxeu aquest enllaç:

butlletí del mes de juny

El proper dilluns, dia 4, Ple

2 de juny de 2012

 

Us convidem a assistir al Ple que tindrà lloc el proper dilluns, dia 4 a les 8 del vespre, a la sala de sessions de l'edifici noble (primer pis).

 

Vegeu-ne comentari i ordre del dia clicant a l'enllaç que adjuntem seguidament: 

Apa, un altre “estudi”

30 de maig de 2012

 

No sabem si serà per la denúncia feta per TxA, que avui acabem de veure aquest nou cartell a la Font Picant.

 

Ens preguntem fins quan aquest cartell hi romandrà com un element més de decoració, ja que amb l’eficàcia i la parsimònia en que resolen els problemes, aquests del Govern, molt ens temem que passarem mesos sense
aigua. És clar que si el regidor de torn, el Sr. Mora, només ve unes horetes a treballar a Argentona a treure’s un sobresou, complementari al que té a l’Ajuntament de Mataró, segur que quedarem ben assedegats.

 

Tot plegat només són capaços de fer “estudis”, més “estudis” i “projectes” i de solucions la més calenta a l’aigüera!.

 

 

Bona feina de la Penya Barcelonista d’Argentona

29 de maig de 2012

 

Divendres passat la gent de la Penya van organitzar un bon acte a la plaça nova. Amb la plaça curulla de gent vam passar una magnífica vetllada gaudint d’un bon partit del Barça que s’enfrontava a l’Atlètic de Bilbao. Una
bona organització amb servei de bar inclòs, bona acústica i una bona visió amb la pantalla gegant que, una vegada més, ha estat muntada per DJ Ciano’s.Vam trobar-hi a faltar tots els regidors del Govern: no n’hi havia ni un. Mentida: hi havia la Cervantes, més sola que la una. Ja ho havia dit l’Alcalde durant al matí en un programa de la Ràdio: “jo no hi aniré pas a la plaça,
prefereixo estar a casa amb els meus amics”. Com es nota que no estem en campanya electoral; d’aquí a tres anys tots els partits mouran el cul per la plaça “buscant els seus amics” que han oblidat durant quatre anys de govern.Els de tots per Argentona hi érem, com no podia ser d’altra manera: allà hi havia els nostres amics, en els moments bons i també en els moments difícils; és una qüestió de compromís, de voluntat, de ser o no ser!!!

 

 

Els del Govern se'ns carreguen la Font Picant

29 de maig de 2012

 

El Govern de Ciu+PSC+ICV+ERC continuen malmetent el patrimoni. Ara li toca a la Font Picant. Diuen que hi havia unes travesses fetes malbé, d'aquelles que aguanten les terres laterals del baixador cap a la Font. Doncs, dit fet: ho han desmuntat tot, provocant que d'aquí a quatre dies hi hagi esllavissaments de terres i amb el consegüent perill que algú prengui mal.

Vegeu-ne la fotografia de l'estat actual i conte d'humor (negre) punxant l'enllaç següent:

L’Armengol aparca on vol!

24 de maig de 2012

 

En el mes de gener de l’any passat, quan en Pep Masó era alcalde, es va fer una reserva d’espai davant la comissaria de policia per a totes aquelles persones que hi haguessin d’anar a fer gestions. En la línia de continuar donant serveis als ciutadans.

 

L’actual alcalde, l’Armengol, amb el més mínim respecte cap als ciutadans s’ha apoderat, un dia rere l’altre, d’aquesta reserva d’espai, impossibilitant que els usuaris del servei de policia puguin aparcar en aquest
indret quan necessiten anar a fer una gestió a la comissaria.

 

Una mostra clara del menyspreu als serveis posats en marxa en el mandat anterior. Aquests del govern ho estan estavellant tot (la font picant, els horts, la piscina, les escoles, el CAP,....).

 

Si l’Armengol no troba lloc doncs que aparqui més lluny i que camini, com fa tothom, quan ha d’anar a l’Ajuntament o a la Policia.

 

La sort que tenim és que l’ocupació d’aquest espai només es produeix durant els matins dels dies feiners; sabeu per què?: doncs perque a les tardes i als caps de setmana no apareix per res a l’Ajuntament! Encara bo!!!.

 

I la Policia local per què no fa la seva feina i el sanciona, quan l’aparca en aquest lloc reservat als ciutadans?. Tenen instruccions concretes? És que l’Alcalde s’ha agafat una butlla per fer el que vol?

Els del PSC ja tremolen!

23 de maig de 2012

 

Un altre cop els del govern bramen amb les seves boutades. Aquest cop li toca al jefe dels socialistes: Quan un treballa poc es dedica a tirar pilotes fora; a desviar l’atenció del seu pas de cargol amb arguments que només fan que palesar la seva incompetència manifesta.

 

Si no, mireu amb quina perla sobresurt pel seu pas a la ràdio. De propostes positives, res de res.

 

Serà perquè està convençut que ell mateix i els seus companys d'ajuntament son com un castell de cartes? I li fa por que una simple ventada els enviï tots a Can Pistraus ?

 

Estem convençuts que dins d'aquest partit hi ha persones amb molt més seny que no pas el seu propi jefe.

 

Això és el que va dir, fa quatre dies, en l’entrevista mensual a la ràdio de després del Ple:

"'Tots per Argentona treballen per tombar el govern'. El cap de llista del PSC considera molt clars els objectius del principal grup de l'oposició. Salvador casas (PSC) creu que Tots per Argentona treballa amb la vocació de tombar l'actual equip de govern per tal de tornar a l'Ajuntament. D'aquesta manera podrien aturar els expedients informatius que s'han obert per investigar la seva gestió', considera."

 

Si voleu escoltar les seves paraules, podeu trobar-les a www.argentonacomunicació.cat

 

No està bé, senyors del govern; no està gens bé.

16 de maig de 2012

 

L’ajuntament ha repartit fa pocs dies a les bústies, un díptic amb el títol del PAM al DIA.

Està bé que el govern ens expliqui les actuacions que va fent i les que ja ha realitzat. En la nostra opinió, però, ben migrades i de poca volada, i això que aviat farà un any que estan manant.

El que ja és inacceptable i vergonyós, és que des d’un mitjà públic que paguem entre tots, es potinegi la informació per criticar a l’oposició.

Jutgeu vosaltres mateixos els comentaris que podeu llegir en els textos següents:

 

 

2ª pàg. PAM Abril 2012.jpg
Imagen JPG [2.8 MB]
4ª pag. PAM Abril 2012.jpg
Imagen JPG [977.4 KB]

Ja fa temps que ho estem dient:

Els membres del Govern són uns ganduls i no fan res!

29 d'abril de 2012

 

A part de continuar criticant als membres de Tots per Argentona, talment com si fóssim al Govern, encara no hem vist que hagin fet res de bo.

 

D’aquí a dos mesos ja farà un any que haurien d’estar governant i fent feina.

 

El mes de maig de l’any passat havíem deixat a punt de començar les obres del nou complex esportiu, pendents del compromís retardat de la Generalitat (recordeu que és Convergent) d’entrega del 1.296.000 euros de la subvenció.


Avui, l’actual Govern municipal (liderat per Convergència) encara estan marejant la perdiu i no han començat les obres. I ja veurem, amb aquesta manera de gandulejar, si les acabaran començant. A veure si, finalment, l’empresa concessionària de l’obra i la gestió, farta de no aclarir res amb aquesta gent del Govern, acaba enretirant-se i ens quedem sense constructors del nou complex!.

 

Després de dir que aquest estiu tornarien a obrir l’antiga piscina municipal, quan l’any passat ja no es va obrir, per l’imminent inici de les obres que havíem deixat a punt, ara ja ens tornen a dir que no ho faran i que estan negociant amb la piscina del Sorrall la possibilitat que els argentonins puguem utilitzar-la durant aquest estiu.

 

Ja els hem dit, reiteradament, que el que han de fer és començar les obres del nou Complex quan més aviat millor per tal que al mes de setembre de l’any que ve ja el puguem utilitzar.

 

Però, amb l’aiguabarreig de gent incompetent que són, n’estem segurs que no ens en sortirem pas!

Ple ordinari el proper dilluns 2 d'abril

31 de març de 2012

 

En el proper Ple, Tots per Argentona plantegem una Moció en defensa dels ciutadans afectats per l'enganyifa de la banca, respecte els estalvis que hi tenen dispositats.

Vegeu-ne l'ordre del dia dels temes a tractar en la pàgina "agenda".

Enquesta ciutadana

12 de març de 2012

 

Volem continuar estant a prop vostre. És per això que és molt important que a TotsperArgentona ens arribin aquelles coses que més us preocupen i què en penseu de determinades situacions.

 

Només polsant la pestanya de “PARTICIPA EN L’ENQUESTA” entrareu a poder donar resposta a la que hem preparat. Es contesta en un parell de minuts i validant el final ens arribarà automàticament.

 

Seguim estant al vostre servei!

Estem distribuint el nou butlletí informatiu de TotsperArgentona

11 de març de 2012

 

Aquests dies estem repartint casa per casa, a tot Argentona, el nostre Butlletí nº 18. Esperat per moltes vilatanes i vilatans, en ell detallem els darrers esdeveniments de la política local i altres articles que esperem
que mereixin el vostre interès.

 

Com sempre, redactem els diferents escrits una bona colla d’integrants de TxA, el que demostra la vitalitat i pluralitat del nostre grup. No pretenem pas crear cap polèmica ni ferir cap sensibilitat, però sí que la nostra formació política es creu en la conveniència de dir les coses pel seu nom per informar a totes i a tots quin és el nostre punt de vista sobre les qüestions que fa i que NO fa aquest govern actual.

 

A mida de resum, a la primera plana denunciem l’avarícia dels qui manen a l’ajuntament a l’hora de recaptar i augmentar impostos i no tenir la suficient imaginació ni valentia per reduir despeses de la Casa Gran. Ho amanim amb un dibuix ben il·lustratiu.

 

A la segona plana, tenim tres articles, en el primer dels quals ens lamentem que hom li sàpiga greu que la nostra gent gran disposi del millor local d’Argentona per a la seves activitats. En el segon, voldríem fer palès que si TxA governés ara, el tancament de l’escola l’Aixernador no li hauria resultat tan fàcil als manaires de torn; fent pinya amb la comunitat educativa i l’Ampa de l’escola, hauríem bregat fins al final demostrant que una altra solució és possible. El tercer escrit demostra una vegada més que si no s’està a sobre les coses, l’ajuntament s’adorm com les marmotes davant de coses ben senzilles d’arranjar, com ara la Font de St. Sebastià.

 

Passem pàgina i entrem en una Secció ja clàssica dels nostres Butlletins: Els per quès..., tres escrits més que van en la línea de deixar ben retratats a aquells que sempre es pensen que fan les coses bé i que tenen molt
que desitjar. Ja ens agradaria prou que aquesta secció anés minvant, però, ai, a mida que va passant el temps...

 

A la seva dreta hi trobem un escrit que a cada Butlletí un integrant de TxA, exposa el seu punt de vista. Hi aniran passant totes i tots els que vulguin dir quelcom d’interès.

 

Continuem amb la quarta plana. Tots per Argentona, com ja és habitual, esmentem l’entrega de diners que periòdicament oferim a alguna entitat de la nostra Vila. Un esforç que fa la nostra formació, per demostrar que no està d’acord amb la pujada de sou que s’autoimposà l’alcalde i als regidors al principi del mandat. Això costa de pair.

 

Tanca la pàgina una exposició resumida de la darrera assemblea de TxA.

 

A la cinquena plana inserim un facsímil del contracte firmat voluntàriament, per tots els integrants de la llista
electoral de TxA. Ho arrodonim amb dos articles més que demostren que el nostre grup polític deixa ben clar que reclamar el que ens pertoca no és motiu de cap pressió a ningú. Criem que complir amb els contractes dona dret a anar amb el cap ben alt pel poble. Fer el contrari significa no poder anar amb el cap ben alt ni entrar amb dignitat a l’ajuntament. Qui tingui orelles, que escolti.

 

I per acabar, en la contraportada i en clau d’humor volem denunciar el què passa darrerament als plens municipals. Cada qual que interpreti qui és l’amo i qui és l’ase.

 

Moltes gràcies per llegir-nos. Estem a la vostra disposició per atendre tots els vostres suggeriments i, també, les vostres crítiques. Com ha de ser.  

 

Podeu llegir el Butlletí sencer i descarregar-vos-el al nostre web des de QUI SOM-ARXIU DOCUMENTAL–PUBLICACIONS. I també si en preciseu algun exemplar en paper, ens el podeu demanar.

I després del tancament de l’Escola l’Aixernador què més perdrem?

5 de febrer de 2012

 

Què estaran tramant ara, els quatre partits del govern municipal (CiU, PSC, ICV i ERC)?. Què més ens voldran prendre?

 

Aquest Govern, que amb les seves males arts i en un pacte contra Tots per Argentona, ha usurpat el mandat que els argentonins ens van fer en les passades eleccions, fins avui no ens han aportat res de nou. Només minva de serveis ciutadans i increment d’impostos!

 

Han acceptat la retallada de la Generalitat, sense dir-hi res, en el que fa a la seva aportació a les dues escoles bressols. I ens han augmentat l’aportació dels argentonins per compensar-ho.

 

Han acceptat el tancament del servei sanitari al CAP (servei de nits i caps de setmana) i no han fet res per remeiar-ho.

 

Ara accepten el tancament de l’Escola l’Aixernador i tampoc no ens consta que facin res, en oposició a aquesta greu decisió. Quan s’estalviarà aquest Govern municipal en les despeses de manteniment i personal no docent d’aquesta escola?. Ens ho farà saber i, en conseqüència, ens abaixaran els nostres impostos? O els estalvis se’ls gastaran en despeses no confessades?

 

Què més ens retallaran de serveis compartits amb la Generalitat?. Potser perilla el servei del bus a les urbanitzacions i a l’Hospital?

 

Què més perdrem?

 

Iniciem un nou curs polític

15 de gener de 2012

 

Amb la diada dels Tres Tombs, coincident amb la Festa Major d’Hivern, es tanca aquesta etapa nadalenca en la qual tots hem estat en hores baixes, políticament parlant.

Es presenta una nova i llarga temporada en la que els argentonins haurem de continuar afrontant moments difícils arrel de la conjuntura econòmica global i agreujada pel Govern local.

Tenim un Govern municipal sense esperit i, com bé sabeu, sorgit fa set mesos a la contra de TotsperArgentona.

I això ho tenim ben present mercès al potent suport que, d’una manera continuada i dia a dia, rebem dels nostres electors i electores que són molts i moltes. Persones que continuem tenint a prop i que ens empenyen a continuar al peu del canó, sense defallir i dirigint-se a nosaltres per ajudar-los a resoldre situacions que els actuals governants no són capaços de resoldre.

Així és que som aquí!. Continuem, com sempre, al servei vostre.

Us encoratgem, a participar activament en les reunions periòdiques del Grup Municipal.

Us desitgem molt bon any, ple de Salut i de força combativa!!.

Molt bon any !

31 de desembre de 2011

 

Des de Tots per Argentona us desitgem que tingueu molt bon any 2012.

 

Un bon any carregat de salut i d'il.lusió per afrontar nous reptes. De les dificultats sempre ens en sortim si adoptem bones actituds, cercant-ne oportunitats, i sobretot amb respecte per tot allò que ens envolta: primer les persones (amb les quals cal tenir relacions honestes) i paral.lelament el medi, la natura, la terra (més necessaris que mai per subsistir amb salut plena).

 

Salut, força i bona comunitat!!

Sumem per Argentona

 

La situació econòmica actual ens obliga a tots, poc o molt, a canviar el nostre ritme de vida, hàbits i prioritats. Són moments díficils per a tots: famílies, empreses i administracions.

 

Els Ajuntaments hem de fer front a molts serveis, encara que no en tinguem les competències ni, moltes vegades, els recursos suficients.

 

És per això que, avui més que mai, cal un canvi important de mentalitat aprofitant aquests moments difícils com una oportunitat de futur.

 

La política i l’administració local han de ser un exemple en la gestió sostenible dels recursos de tots els ciutadans.

 

Aprofitant el gran potencial humà de l’Ajuntament hem de millorar la gestió municipal fent-la encara més propera i transparent.

 

La gestió dels recursos públics s’ha de basar en una clara austeritat en les despeses, prioritzant les necessitats bàsiques.

 

Per això calen uns polítics amb vocació de servei, molt treballadors, bons administradors, amb carisme i propers a tots vosaltres. Un Govern que tingui com a prioritat Argentona i la seva gent.

 

El compromís que TotsperArgentona assumim el volem fer extensiu a tots els argentonins i argentonines. Perquè amb uns vilatans actius i compromesos farem possible assolir els nous reptes del segle XXI.

 

 

Benvinguts al web

 

Amb aquestes pàgines d’informació pretenem mantenir una comunicació estreta amb tots vosaltres, partint de que tots pogueu tenir un bon coneixement de qui som, què pensem, quines són les nostres propostes de política local per a Argentona i què anem fent.

 

Amb les pàgines d’ACTUALITAT hi trobareu els esdeveniments més recents a la nostra Vila vistos des de la perspectiva de TotsperArgentona, complementades amb les de PREMSA en les que hi trobareu informació global que incideix plenament en la nostra vida local.

 

És en l’apartat de QUI SOM que hi trobareu una mica d’història dels nostres orígens i els nostres valors com a Agrupació d’Electors. Hi veureu quina és la nostra estructura d’organització en el funcionament del dia a dia, i els nostres programes polítics en els dos mandats electorals.

 

Én la secció d’ÀMBITS s’hi desenvolupen les nostres polítiques sectorials, en Esports, Cultura, Mediambient, Economia..., en totes les facetes que impacten la nostra quotidianeitat.

 

En la secció IMPLICA’T hi trobareu la manera de contactar amb nosaltres, transmetent-nos les vostres opinions, suggeriments i necessitats a les que haurem de respondre. També hi trobareu la manera de donar-nos un cop de mà en la subsistència econòmica.

 

Quedem a la vostra disposició, sigui a través del mitjà web, o bé personalment amb qualsevol dels nostres regidors o membres integrants de l’Agrupació d’Electors.

 

Seguim, com sempre, molt més a prop vostre!.

 

 

Programa 2015.2019

2015 programa extens.pdf
Documento Adobe Acrobat [191.4 KB]
2015 programa general-reduit.pdf
Documento Adobe Acrobat [1.3 MB]
2015 programa Cros-reduït.pdf
Documento Adobe Acrobat [1.0 MB]

Estem sempre al vostre servei

els nostres regidors

670.230.943

Amb el desig d'estar més a prop vostre, en tot moment, podeu trucar-nos a aquest telèfon.

 

trobada de ciutadans a la plaça de vendrfe

Podeu connectar amb nosaltres a través d'aquesta adreça de correu electrònic:

 

masonp@argentona.cat