El Carrer Gran pels cotxes
El Carrer Gran pels cotxes
El Carrer Gran abans de les obres del 2009
El Carrer Gran abans de les obres del 2009

Tots per Argentona us donem les gràcies per la vostra confiança

24 de maig de 2015

 

Des de Tots per Argentona us transmetem les més expressives mostres d'agraïment a totes les persones que, una vegada més, heu confiat amb el nostre grup, emetent el vostre vot.

 

Des d'avui mateix comencem a dirigir la nostra actuació en la consecució del millor govern que Argentona ha de tenir per aconseguir l'empenta necessària per fer la transformació de l'Argentona que tenim en una Argentona molt millor, amb una política basada en la proximitat i en la intervenció immediata en la resolució de tot allò que és més urgent,

 

Estem segurs que ho aconseguirem. I ben aviat!

La nit electoral en algunes imatges

Argentona guanya!!!

24 de maig de 2015

 

Una vegada més, els argentonins han manifestat amb claredat quina és la seva voluntat i, al nostre parer el resultat de les eleccions emeten un missatge clar de com hauria d'estar constituït un nou i bon govern que condueixi Argentona a bon port, partint inicialment amb un acord d'aquelles forces que han obtingut la màxima confiança dels que han anat a votar.

 

De l'escrutini en surt el següent resultat:

 

Tots per Argentona: 1517 vots (29'1%), que li donen 6 regidors

PSC: 576 vots (11%), que li donen 2 regidors

PP: 453 vots (8'7%), que li donen 1 regidor

CUP: 1023 vots (19,6%), que li donen 4 regidors

ERC: 855 vots (16'4%), que li donen 3 regidors

ICV: 350 vots (6,7%), que li donen 1 regidor

AA (Rosa): 96 vots (1,8%), que l'expulsa de l'Ajuntament

SdP (Uribe): 118 vots (2,3%), que l'expulsa de l'Ajuntament

PxC: 61 vots (1'2%, que no el deixen entrar a l'Ajuntament

Vots en blanc: 123 (2,4%)

Vots nuls: 50 (1%)

 

D'un total de 9.191 ciutadans que podien votar ho han fet 5.222 que representa una participació de 56'81%

 

Per aquells que volgueu tenir més informació i apunts sobre els resultats, us adjunto el link que ens porta a l'estudi que ha fet en Jordi Torres, qui va estar present en la taula de debat i informació que Ràdio Argentona va preparar durant la nit electoral.

 

http://jorditorres.eu/municipals2015/

 

Divendres 22, acte de final de campanya a la plaça de vendre

Molta feina feta!!!

18 de maig 2015

 

Un cop acabat el porta a porta a tot Argentona, nucli urbà i veïnats, ens fa goig visualitzar la gran taca deixant constància d'on hem passat deixant el programa de govern.

Avui hem valorat, amb satisfacció, la resposta obtinguda dels argentonins i argentonines, amb els quals hem compartit llargues estones recollint les seves inquietuds, que hauran de ser tingudes en compte si a TxA se'ns dona la confiança per a governar durant els propers quatre anys.

el nucli urbà passa a passa

Avui hem fet festa al Cros

17 de maig de 2015, diumenge

 

Hem compartit una bona estona menjant xocolata desfeta i melindros i ballant zumba, dirigida per Míriam Agama, amb una bona colla de veïns del Cros.

 

Demà farem el porta a porta entregant-los el programa electoral i el programa de govern concret per al Veïnat del Cros.

 

cartell de la festa diumenge a la tarda
ballada de zumba sota un bon sol de canícula
tots a ballar!
l'Eva gaudint d'una bona estada amb nous companys que ha conegut al Cros
la Maria Torres, bona companya de TxA, també va ser present al llarg de la jornada, representant-se en la samarreta de la seva filla

La campanya en marxa

15 de maig de 2015

 

Des de fa 8 dies i fins el proper dimarts dia 19 arribarem a totes les cases compartint programa i recollint inquietuds.

 

ensobrant programa electoral i paperetes de votació
Preparació dels cartells
l'Adrian i en Miquel enganxant en les cartelleres
cartells de grup a punt!
penjada a Can Raimí. Les dues de la matinada
Fent porta a porta. La Montse amb el Sr. Severino

Seguint amb contacte amb tots vosaltres

10 de maig de 2015

 

Des de dissabte passat estem apropant-nos a casa vostra per portar-vos la proposta programada de govern per als propers quatre anys. Fins dimarts de la setmana que ve no haurem acabat d'arribar a tot arreu. Per qualsevol dubte a aclariment no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres per mitjà del telèfon o correu electrònic que indiquem a l'esquerra d'aquesta pàgina.

 

Som-hi!

 

Us adjuntem documents amb el programa general i el més específic del Cros.

2015 programa general-red.pdf
Documento Adobe Acrobat [1.3 MB]
2015 programa Cros-red.pdf
Documento Adobe Acrobat [1.0 MB]

Missatges clau del programa de Tots per Argentona

5 de maig de 2015

 

Podeu visualitzar el nostre vídeo de comunicació pulsant el següent enllaç:

 

https://www.youtube.com/watch?v=KNSBgTncz0s&feature=em-upload_owner

Desavinences personals i partidistes a CiU i ERC, fruit de la manca d'ètica d'alguns dels seus membres

3 de maig de 2015

 

Les desavinences personals i personalistes entre els membres d'Unió i de Convergència han fet que CiU no hagi tingut capacitat de poder presentar la seva candidatura a les eleccions municipals del proper dia 24 de maig a Argentona.

 

Les desavinences personals i personalistes entre els membres d'Esquerra Republicana han fet que primer presentessin una candidatura i al cap de dos dies es veiessin obligats a canviar-la posant l'actual alcalde, lider de CiU, al capdavant de la llista d'Esquerra Republicana, en tot un procés digne de tenir-lo en compte per tal que, aquells que tenen valors, no el tornin a repetir mai més.

 

Tots per Argentona, en tot aquest procés que afecta aquells partits, no ha afegit en cap moment, ni una mica de llenya al foc.

 

Amb el màxim d'objectivitat i continuant amb la mateixa línia de no voler entrar en els seus conflictes, creiem que és important la reflexió que l'argentoní i acreditat crític d'art i social, Pere Pascual, fa des del seu bloc respecte la política argentonina d'aquests moments, per tal que els argentonins ho poguem entendre una mica.

 

Adjuntem l'enllaç amb seu bloc:

 

http://perepascualpic.blogspot.com.es/2015/05/argentona-el-descredit-de-la-politica-i.html?spref=fb&m=1

 

 

 

 

Tots per Argentona seguim el nostre full de ruta

30 d'abril de 2015

 

Continuem treballant de valent a fi que a partir del dia 8 de maig tots els ciutadans tingueu a casa vostra el programa de govern previst per al 2015-2019. Juntament amb el programa us farem arribar a tothom les paperetes de votació amb la configuració d'una llista de 27 persones, bona gent, treballadora i disposada a entregar una bona part de la nostra vida a intentar que, tot allò que és públic, vagi millor.

 

Ens oferim a la ciutadania amb modèstia, amb humilitat, però amb fermesa i amb la plena convicció que, si tots plegats hi fem només una mica, el nostre municipi i el món pot ser molt millor.

 

Lluny de les polèmiques i lluites partidistes i personals d'alguns dels que es presenten en aquestes eleccions municipals, Tots per Argentona seguim endavant, a la vostra disposició. Som-hi!

Els nostres candidats a l'Alcaldia, Regidores i Regidors

28 d'abril de 2015

candidatura definitiva.png
Formato PNI (Portable Network Image) [173.6 KB]

Moltes gràcies a tots els que ens heu donat suport amb el vostre aval

27 d'abril de 2015

 

Seguim treballant de valent. Ja ha sortit publicada al BOP la candidatura de Tots per Argentona amb tots els integrants de la nostra llista: 17 titulars i 10 suplents (la junta electoral no ens n'ha deixat posar més).

 

Amb aquest aval ens sentim amb força per encarar una nova campanya que ens ha de conduir a governar Argentona els propers 4 anys
agraiment avals.pdf
Documento Adobe Acrobat [108.7 KB]

Hem presentat tota la documentació a la Junta Electoral

15 d'abril de 2015

 

A les 4 de la tarda hem presentat tota la documentació necessària a la Junta Electoral. Tots per Argentona hem estat, com sempre, la primera candidatura d'Argentona que s'ha presentat. La feina que fem està a anys llum respecte la que fan tota la resta de partits que sempre s'adormen sota la cobertura de les seves direccions externes a Argentona. Hem acompanyat la documentació dels 27 candidats que conformem la llista i tots els avals necessaris per a la legalització com a Agrupació d'Electors.

 

 

Ens hem traslladat de local

14 d'abril de 2015

 

Avui ens hem traslladat de local. Una vegada superada aquesta primera fase de recollida d'avals, al local de Can Papó, ens hem traslladat a ca la Maria Estrada, al carrer gran número 10, just davant de la caixa laietana. Aquí hi estarem fins el dia 24 de maig, on podrem atendre totes les peticions i suggeriments dels ciutadans i on el mateix dia 24 farem la centralització de recollida de dades electorals i informarem públicament a tots aquells que ens volgueu acompanyar.

Continuem rebent suports de molts argentonins

14 d'abril de 2015

 

Les mostres d'afecte a les persones que conformem la candidatura i de suport a Tots per Argentona es continuen produïnt al llarg d'aquests dies.

 

Això ens esperona, dia que passa, a presentar la millor proposta de govern i de programa de gestió per afrontar el govern municipal durant els propers quatre anys.

 

Les mans treballades d'aquest ciutadà són, per nosaltres, símbol de l'esforç acumulat i repte per afrontar el bon govern.

 

933 persones ens avalen

12 d'abril de 2015

 

Avui diumenge hem fet el darrer recompte dels avals que des del dia 1 al 10 ens han fet els argentonins i argentonines: en total 933!!!!

 

Estem contents. Donem les gràcies a tothom i continuem disposats a treballar de valent per fer que totes aquestes persones que ens donen la confiança estiguin orgulloses de nosaltres.

 

Comencem la recollida d'avals per poder-nos presentar a les eleccions

26 de març de 2015

 

De l'1 al 10 d'abril al local social del carrer gran 25. Només cal portar el DNI.

Si vols saber les persones que integren la candidatura i els eixos bàsics de la nostra política d'actuació, punxa el següent arxiu:

 

butlleti_28.pdf
Documento Adobe Acrobat [2.4 MB]

Al veïnat del Cros els avals es recolliran els dies 4 i 7

25 de març de 2015

 

Per facilitar la recollida dels avals als veïns del Cros disposem d'un local davant l'oficina del Pla de Barris.

Els dies serà: Dissabte dia 4 d'abril de 10 a 14 hores i Dimarts dia 7 de 17 a 21 hores. Només caldrà portar del DNI.

Dimecres 1 d'abril a les 19'30 hores presentació del vídeo promocional de totsperargentona

25 de març de 2015

 

Us convidem a ressopó i presentació del vídeo promocional de TotsperArgentona, el proper dimecres dia 1 d'abril a les 19'30 hores. Ens trobarem tots al nostre local del carrer gran, 25.

Et volem convidar a participar en la foto de família de totsperargentona

10 de març de 2015

 

El proper dissabte dia 14 a les 12 del migdia ens trobarem tots a les escales de l'església per fer la foto de família de totsperargentona. Ens agradaria poder comptar amb la vostra companyia.

Tots a les 12 a les escales de l'església. Vins dissabte!!!

150314.fotofamília.cartell.doc
Documento Microsoft Word [381.0 KB]

Persones que integren la candidatura de totsperargentona

150309.llista electoral.doc
Documento Microsoft Word [69.5 KB]

Més de 100 persones participen a l'Assemblea oberta

8 de març de 2015

 

Amb l'assistència de 105 persones ha tingut lloc al saló de pedra la presentació dels eixos programàtics del programa electoral i la proposta de les persones que integren la candidatura de Tots per Argentona.

Tant la proposta de programa com de composició de la llista electoral ha estat ratificada pels assistents amb 70 vots a favor, 1 en contra i 2 en blanc.

Així, doncs, seguim treballant en la línia proposada.

Diumenge 8 de març Assemblea oberta al saló de pedra

27 de febrer 2015

 

Acaba de sortir d'impremta el nou butlletí de TotsperArgentona on s'informa i convoca a tots els argentonins a l'Assemblea del diumenge dia 8 de març per presentar el programa electoral i la candidatura que es presentarà a les eleccions.

butlletí 27.pdf
Documento Adobe Acrobat [57.7 KB]

Ja tenim a punt una bona proposta de candidatura i de programa electoral

20 de febrer de 2015

 

En l’escrit que fèiem en el butlletí municipal del mes passat dèiem que no ens mancava la força i la il·lusió per afrontar la propera campanya electoral del mes de maig. Des de llavors, entre altres coses, hem estat fent feina construint la llista de vint-i-cinc persones voluntàries que podrien participar en la candidatura de TxA.

 

Els integrants de la Coordinadora de TxA, hem fet una primera passa preparant aquesta llista situant-hi les dones i homes més adients i disposades a ocupar els primers llocs de la mateixa, amb ganes de  treballar amb delit i eficàcia per Argentona.

 

Estem convençuts que l’esforç que estem fent combinant veterania, joventut i paritat en gènere i amb una bona capacitació de tots ells, ens durà a proposar-nos com un gran equip preparat que ens oferirem a tots vosaltres per a governar Argentona ens els propers quatre anys. Tots som persones predisposades a treballar, amb un alt nivell d’altruisme i gran vocació d’estar al servei de la ciutadania.

 

Aquest procés s’ha iniciat amb una gran participació de persones diverses, i culminarà amb una proposta que haurà de ser modificada si cal i ratificada definitivament en el decurs d’una Assemblea Oberta a tota la ciutadania que se celebrarà el diumenge 8 de març al Saló de Pedra de l’Ajuntament, a la qual ja us hi convidem.

 

Paral·lelament estem treballant en les propostes d’actuació concretes que volem executar en el proper mandat, propostes que estem recollint i que s’aniran concretant per al programa electoral. L’Assemblea del dia 8 de març serà un bon motiu de trobada per a presentar-vos-les i continuar recollint les vostres opinions, suggeriments, necessitats i demandes, en tots els aspectes de la vida quotidiana.

 

Amb la nostra feina feta amb il·lusió pel futur proper, i amb les vostres necessàries aportacions que incorporem en el pla de treball, estem convençuts de ser capaços d’afrontar la gestió del nostre municipi, fent-ho bé per resoldre tot allò que creiem que és una prioritat àmpliament compartida: la recerca de la qualitat de vida de tots els nostres conciutadans.

 

La Companyia d'Aigües condemnada a indemnitzar el seu gerent

12 de febrer de 2015

 

Tal i com era de preveure, i TotsperArgentona ja havia advertit, el Jutjat ha condemnat la Companyia d'Aigües municipal a indemnitzar el seu antic gerent, en Pius Sans, amb més de 220.000 euros.

 

Tot va començar fa més de dos anys quan el Regidor en Fèlix Rosa, mogut per una profunda antipatia personal respecte el gerent esmentat, va convèncer alguns administradors de la Companyia i sobretot l'actual President i alcalde, en Ferran Armengol, que en Pius Sans estava fent una mala gestió dels recursos econòmics de la Companyia. Entre altres coses, déien "comprava la betzina del seu cotxe particular amb diners de la Companyia", el que no déien és que el mateix gerent també utilitzava el seu cotxe particular per a fer feines de la Companyia Municipal.

 

L'actuació per part del Consell d'Administració capitanejat per Ferran Armengol i Fèlix Rosa va ser la d'comiadar fulminantment el seu gerent per aquells motius. Des de TotsperArgentona ja vam mostrar la nostra disconformitat al.legant que s'havia de tractar amb ell aquella situació, i que s'havia de demanar el rescabalament del diners si era el cas i retirar-li la confiança, però calia negociar amb el mateix gerent l'acomiadament, quan només faltaven quatre mesos per la seva jubilació. Ja déiem que els motius havien de ser molt clars, quan Pius Sans portava 25 anys a la Companyia d'Aigües, perque un Jutjat acceptés com a procedent el seu acomiadament.

 

Lamentem profundament aquesta resolució judicial que, degut a la mala gestió del Govern, ens condueix a un fort impacte econòmic per la Companyia Municipal d'Aigües, innecessari si s'haguessin realitzat les actuacions com calia.

El Govern pretén enlluernar els ciutadans amb totes les obres que no ha fet durant quatre anys, fent-les en els darrers tres mesos de mandat

10 de gener de 2015

 

Com haureu pogut comprovar en diverses zones del municipi ens trobem en obres. Des de Tots per Argentona ja fa un grapat d'anys que els anem recordant la seva inopèrància en la gestió i manteniment del nostre municipi. I la seva resposta sempre ha estat la mateixa: "hi estem treballant".

 

Tres mesos abans de les eleccions municipals s'han animat i, no poguent esperar més, s'han engrescat a realitzar tot allò que si esperen una mica més ja no tindran temps d'acabar.

 

Des de TotsperArgentona només podem celebrar-ho i dir que "benvingudes les eleccions municipals". Potser haurien de ser més sovintejades?

Comencem l'any treballant en la confecció de llista electoral

8 de gener de 2015

 

L'objectiu de TxA és poder oferir-nos als ciutadans amb un bon equip de persones il.lusionades, preparades i disposades a gestionar totes les àrees municipals, fent feina ben feta.

Hem iniciat un procés obert amb totes aquelles persones properes a la nostra formació que se senten partícipes dels principis i objectius de TxA, i amb totes elles estem configurant una proposta de candidatura que es presentarà per a la seva ratificació en una Assemblea Oberta el diumenge 8 de març al Saló de Pedra. 

Programa 2015.2019

2015 programa extens.pdf
Documento Adobe Acrobat [191.4 KB]
2015 programa general-reduit.pdf
Documento Adobe Acrobat [1.3 MB]
2015 programa Cros-reduït.pdf
Documento Adobe Acrobat [1.0 MB]

Estem sempre al vostre servei

els nostres regidors

670.230.943

Amb el desig d'estar més a prop vostre, en tot moment, podeu trucar-nos a aquest telèfon.

 

trobada de ciutadans a la plaça de vendrfe

Podeu connectar amb nosaltres a través d'aquesta adreça de correu electrònic:

 

masonp@argentona.cat