El Carrer Gran pels cotxes
El Carrer Gran pels cotxes
El Carrer Gran abans de les obres del 2009
El Carrer Gran abans de les obres del 2009

La zona esportiva de les Ginesteres cada dia més malament

29 de desembre de 2015

La CUP, una nova mostra del fracàs en el compromís en la política

28 de desembre de 2015

 

Allò que ahir havia de ser l'Assemblea per tal que la CUP decidís d'una vegada per totes què feien amb el President de la Generalitat i de retruc poder conformar un Govern que treballi en politiques socials i portar-nos a la independència, va esdevenir una vegada més, en una nova mostra de l'absurditat de la política de partits.

 

El final de l'Assemblea d'ahir ha estat a l'altura del despropòsit on s'han instal·lat, tres mesos després de les eleccions, amb un bloqueig fenomenal per por al compromís d'haver de decidir. Com va dir el mateix Baños: es van trobar amb un resultat diabòlic, vestit amb un empat tècnic, fruit del diable que tenen dins.

 

I ara què?. Com se'n sortiran? I el més important.... com ens en sortirem de tot plegat???!!!!

 

A Argentona, tampoc no poden ser menys!. Ja han anunciat que a primers d'any es visualitzarà aquell pacte que tenien, però que negaven, establert amb ERC (Esquerra Republicana-Convergents), que els donava l'Alcaldia el dia 13 de juny. Volem remetre a les hemeroteques de la revista Municipal Cap de Creus i del Banc de la Plaça de l'Associació de Veïns, per recordar el tripijoc polític que ERC i Convergència van fer en plena campanya electoral, amb jugades brutes entre els components de les seves llistes. També recordem el missatge de la CUP, dient que amb gent (els d'ERC) que havien actuat com havien actuat no podien fer cap mena d'acord.

 

Sis mesos després anuncien que els d'ERC entren al Govern municipal. Una nova acció diabòlica, que decideixen els de la cúpula de la CUP argentonina, sense que ens consti que hagin fet cap assemblea cupaire per consultar-ho i refrendar-ho. Les xarxes no n'han parlat. I si les xarxes no en parlen... entenem que no n'hi ha hagut!.

Els veïns demanem llum a la Plaça del Sauló

24 de desembre de 2015

 

A començament de mes ja li vam dir a l'Alcalde que la Plaça del Sauló està ben a les fosques.

Ara s'està fent una remodelació d'aquesta plaça i per això vam aprofitar per dir-li que convindria posar-hi un parell de fanals, ja que quan es fa fosc no s'hi veu res. Com sempre, ens va dir que s'ho apuntava.

 

Passat un mes, i no veient-hi cap actuació hem decidir fer-ho per escrit i impulsar la instal·lació d'aquests dos fanals per mitjà del nostre web.

 

També els hem recordat que temps enrere es va esllavissar una pedra ben grossa, i ara que n'han tornat a posar de noves els advertim de la necessitat de fixar-les amb ciment per tal de no haver de lamentar cap accident greu. 

El Govern corregeix i convoca el Ple a les 8 del vespre

14 de desembre de 2015

 

Després de fer l'entrada al Registre de la nostra impugnació de la convocatòria del Ple d'avui, on ens queixàvem del menyspreu del Govern cap a Tots per Argentona, no contestant cap de les nostres peticions d'informació, hem rebut aquests dos correus

 

Correu rebut de l’Ajuntament el dilluns 14/12/2015 a les 8 del matí:

 

Bon dia,

 

El ple és a les 19:00 hores, és una decisió de l’alcalde.

 

Salutacions

 

Ajuntament d’Argentona

Departament de Secretaria

 

 

Correu rebut de l’Ajuntament el dilluns 14/12/2015 a les 10’09 del matí:

 

Bon dia,Els informo que, desprès de les converses de l’alcalde amb el portaveus dels grups polítics, el Ple Corporatiu de data 14 de desembre de 2015 es realitzarà a les 20:00 hores i la Junta de Portaveus a les 19:30.Disculpin les molèsties.

Ajuntament d’Argentona

Departament de Secretaria

 

 

El primer correu és la resposta al que vam enviar-los dijous el matí on els preguntàvem el motiu del canvi d'horari.

El segon correu és la resposta a la nostra impugnació. Volem remarcar que no és cert que avui l'Alcalde hagi parlat amb els portaveus dels grups polítics, almenys pel que fa a Tots per Argentona.

Sense posar-se en contacte amb nosaltres ha rectificat i ha fet les coses tal com s'han de fer!.

 

Ens demanen al final del correu que "Els disculpem les molèsties!".

Els disculpem però que no s'hi acostumin!!!!

Tots per Argentona impugna la convocatòria del Ple del dilluns dia 14 de desembre

13 de desembre de 2015

 

El Govern de CUP, PSC i ICV decideix canviar l'horari de la celebració del Ple Ordinari del mes de desembre sense donar cap explicació.

 

Tots per Argentona ha instat el Govern perque motivi el canvi d'horari acordat Pel ple i ratificat durant la celebració de les Comissions Informatives de dimarts passat i no ha rebut cap resposta.

 

Per això Tots per Argentona ha decidit fer impugnació del Ple que està previst celebrar-se demà, per no ajustar-se l'horari a l'acord Plenari de 1 de juliol de 2015.

 

Adjuntem document amb exposició dels motius.

151214.impugnació convocatòria del Ple 1[...]
Documento Microsoft Word [74.5 KB]

El Govern convoca el Ple ordinari del mes de desembre en una hora (a les 7 de la tarda) no acordada pel Plenari

10 de desembre de 2015

 

Tot i que en les Comissions Informatives celebrades dimecres dia 9 s'acordà que el Ple Ordinari de desembre se celebraria a les 8 de la tarda, el Govern ha decidit canviar l'hora de la seva celebració sense donar cap explicació.

 

Tots per Argentona, ha sol·licitat per diversos mitjans explicacions respecte la motivació del canvi d'horari i no ha obtingut cap resposta.

El proper dilluns, a les 7 de la tarda, un dels Plens més importants de l'any: aprovació d'ordenances i de pressupost per al 2016

7 de novembre de 2015

 

Avançant una hora la celebració habitual dels plens, a les 7 de la tarda, el proper dilluns dia 9 tindrà lloc la celebració del Ple ordinari del mes de novembre. Entre diversos punts de l'Ordre del dia hi trobarem la proposta d'aprovació de les Ordenances fiscals i Reguladores per a l'any 2016.

 

També el Pressupost d'ingressos i despeses per al proper any.

 

Tots per Argentona hem proposat l'adequació de moltes de les Ordenances a la situació actual, amb l'objectiu de tenir una Reglamentació que sigui molt útil als ciutadans. Com es podrà veure en el decurs del Ple, el govern s'ha limitat a presentar unes normes continuadores de la situació establerta i no han incorporat pràcticament cap de les propostes de Tots per Argentona.

 

Adjuntem l'Ordre del dia.

 

Ordre del dia. Ple 9 de novembre.docx
Documento Microsoft Word [40.5 KB]

Informació important pel que fa a la factura de l'aigua

10 d'octubre de 2015

 

Hem observat que alguns veïns no tenen actualitzades les dades familiars a la factura de l'aigua: és important que tothom tingui al dia el nombre de membres que viuen en la mateixa casa, ja que de no fer-ho pot comportar encariment en el preu dels consums de l'aigua. Posem per cas una família de 4 membres que consumeixen aigua i que en la factura només consti que són dues persones, això fa que el consum sigui penalitzat amb un preu més elevat en considerar-se que dues persones consumeixen més aigua del normal.

 

El preu del m3 es factura a un preu més econòmic en un primer bloc, més car en un segon bloc i molt més car en un tercer bloc. En el cas d'una família amb 2 persones el topall de primer bloc és fins a 9 m3, mentre que per a 3 persones el topall és a 12 m3, i per a 4 persones el topall és a 15 m3,...

 

Adjuntem una factura mostra per visualitzar on consta el nombre de membres de la unitat familiar i la tarifa de preus per a la vostra informació. Per a qualsevol dubte podeu trucar-nos al 677.571.903.

 

Per actualitzar les dades cal que aneu a la Companyia d'Aigües aportant un justificant del nombre de membres que viviu en la mateixa casa, sigui per mitjà d'un certificat d'empadronament o el llibre de família.

 

factura de l'aigua.pdf
Documento Adobe Acrobat [70.6 KB]
tarifa de l'aigua.pdf
Documento Adobe Acrobat [86.2 KB]

Fem polítiques propositives!

10 d'octubre de 2015

 

Tots per Argentona no estem al govern perquè les polítiques de sempre per part dels partits de sempre ens ho impedeixen. Malgrat alguns com la CUP fan grans gestualitzacions dient que volen canviar el món, les seves actuacions diàries i quotidianes són com sempre.

 

Ja vam dir que la nostra política, la d'un equip acostumat a treballar i gestionar bé les coses, seria la de constants aportacions a fi que des del Govern les executin.

 

És aquest tarannà el que intentem reflectir en l'article que apareixerà en l'espai de Tots per Argentona en el proper Cap de Creus que sortirà al carrer el proper dia 20.

 

151008.Actitud i política propositiva.do[...]
Documento Microsoft Word [26.5 KB]

Els impostos de l'any que ve no s'apujaran!

5 d'octubre de 2015

 

En el Ple d'avui Tots per Argentona ha estat crític amb la politica de nul·la expressió programàtica del nou govern: cap pla que indiqui el camí que seguiran, cap línia que indiqui quines seran les prioritats.

 

Per això hem fet una reflexió sobre la gestió dels 112 primers dies i, en uns moments en els quals estem elaborant propostes de cara al pressupost 2016, els hem preguntat si pensen augmentar els impostos. Els hem arrancat el compromís de no apujar-los.

 

Vegeu la nostra intervenció:

112 dies de govern.doc
Documento Microsoft Word [31.5 KB]

Tots per Argentona dona suport a l'agermanament amb Aubagne

5 d'doctubre de 2015

 

Malgrat la nostra reticència inicial a l'agermanament amb la ciutat d'Aubagne, el nostre grup hem decidit donar marge de confiança a l'actual govern perque puguin aplicar la doctrina que s'estableix en el Conveni que es va signar ahir.

 

Si l'intercanvi educatiu i cultural entre les dues comunitats, l'argentonina i l'aubagnesa, produeix efecte haurem fet bona feina. Si a més s'estableixen lligams comercials a partir dels productes que elaboren els nostres comerços, també serà bo. I en tot això el paper cabdal el té el Govern; només les seves ganes de treballar, la dedicació i l'aposta per una feina ben feta, farà que aquesta comunió amb els dos municipis serveixi realment per alguna cosa.

 

Hi ha massa experiències, en la comarca del Maresme, de molts municipis que han realitzat aquests tipus de convenis i que només han servit perque els polítics de torn poguessin anar fent viatges i àpats i sortir a la fotografia dels mitjans de comunicació. I això no volem que a Argentona sigui així.

 

En e Ple municipal d'avui, s'ha debatut aquest tema i els ho hem dit així:

El nostre grup TxA votarà favorablement [...]
Documento Microsoft Word [45.5 KB]

112 dies del nou govern municipal

4 d'octubre de 2015

 

Diuen que als governs que comencen se'ls ha de donar un marge de cent dies... Avui, el nou govern de CUP, PSC i ICV fa 112 dies que va prendre possessió en el govern de l'Ajuntament i el Municipì.

 

Línies estratègiques i full de ruta? No n'hi ha, no les hem vist. De "ruptura", de "canvi de dalt a baix a Argentona", com va dir l'Alcalde en el seu discurs d'investidura, de moment cap pista.

 

En el ple del mes de setembre les úniques aportacions i debat polític, van provenir de TxA.

 

En el ple de demà, dilluns, a les 8 del vespre, les úniques aportacions políques tornen a provenir de TxA amb mocions per debatre i resoldre temes puntuals de la vida argentonina i una Moció d'ERC.

 

Podeu veure el contingut del Ple de demà en el document adjunt:

Ple. 5 d'octubre de 2015. ordre del dia.[...]
Documento Microsoft Word [39.2 KB]

preocupació ciutadana per l'ocupació de voreres i places per part d'alguns bars

1 d'octubre de 2015

 

Alguns ciutadans ens han traslladat la seva preocupació per l'ús que alguns propietaris de bars de la nostra vila, fan de les voreres i places, impedint en alguns moments el pas dels vianants, i utilitzant la via pública com a magatzem de les seves taules i cadires.

 

Per aquest motiu hem presentat al Ple la Moció que adjuntem, a fi de debatre i ordenar l'ocupació racional de la via pública, compatibilitzant activitat econòmica amb qualitat de vida ciutadana.

 

moció terrasses bars.pdf
Documento Adobe Acrobat [70.8 KB]

Al Ple del proper dilluns hi aportem també altres temes importants de molt interès

1 d'octubre de 2015

 

L'aprofitament de l'aigua que es llença diàriament a la Font de Sant Domingo. Proposta al Govern perque n'estudiï la possibilitat d'aprofitar-la per a reg o altres activitats.

moció aprofitament aigua fontsantdomingo[...]
Documento Adobe Acrobat [56.7 KB]

 

 

Proposta d'activitats educatives, culturals i d'hàbits en front el canvi climàtic.

moció accions clima climàtic.pdf
Documento Adobe Acrobat [125.2 KB]

les eleccions més importants de la història

27 setembre de 2015

 

Cal que els argentonins ens felicitem per la important mobilització que durant el dia d'avui s'ha produït a Argentona anant a votar: el 81'68% dels possibles votants hem anat a votar. En les municipals van sortir de casa 5.000 persones; en aquestes eleccions autonòmiques 7.432 persones han sortit decidides a emetre el seu vot: 3.590 a Junts pel Sí, 1066 per a C'S, 797 per a la CUP, 674 per al PSC, 595 per al PP, 389 per a CatSíespot, 216 per a Unió, 47 al PACMA i 21 a varis. Una molt elevada participació, una de les més altes de Catalunya.

 

Molt important ha estat el resultat global a Catalunya. Arreu hi ha comentaris i interpretacions, però tot seguit us fem contacte a l'anàlisi de Vicent Partal, director de Vilaweb, amb el qual ens sentim molt còmodes, i ens ajuda a reforçar-nos en les nostres conviccions:

 

http://www.vilaweb.cat/noticies/enhorabona-i-ara-no-deixeu-que-ningu-us-robe-ni-lalegria-ni-el-triomf/

l'1 de gener de 2017: servei de recollida porta-porta a tot Argentona

7 de setembre de 2015

 

A proposta de TotsperArgentona el Ple de l'Ajuntament acorda fer el servei de recollida de residus porta-porta a les zones d'Argentona que encara no gaudeixen d'aquest servei.

 

Els veïns de les Ginesteres, Can Raimí, Can Cabot i el Cros, són els únics que a data d'avui no gaudeixen del servei de recollida de residus a la porta de casa seva. Amb aquest acord el Govern disposarà del termini de més d'un any per fer la informació adequada a totes les persones que hi viuen i així, l'1 de gener del 2017, ja podran gaudir del mateix servei que la majoria dels ciutadans.

 

Això comportarà més comoditat als veïns no havent-se de desplaçar als contenidors per deixar la seva brossa, i una reducció en el cost de la taxa que paguen, ja que l'empresa concessionària responsable de la recollida de residus va contemplar l'ampliació del servei en aquestes zones sense cap increment global del seu cost.

 

Amb aquesta decisió els argentonins i argentonines, tots, gaudirem d'un increment en la qualitat global dels residus amb la seva separació, cosa que contribuirà en la millora ambiental i en l'obtenció del retorn econòmic per part de la Generalitat i les empreses gestores.

 

Vegeu el contingut de la Moció que ha presentat TxA en el Ple, (TxA proposava inicialment que la data d'inici fos el primer del 2016 i al final s'ha ajornat un any):

 

150907.moció ampliació Porta-Porta.pdf
Documento Adobe Acrobat [77.8 KB]

a proposta de TxA el Ple aprova, per unanimitat, iniciar els treballs per crear un Banc de terres

7 de setembre

 

Una de les actuacions programàtiques més urgents de TotsperArgentona és afrontar la situació de precarietat i dificultat econòmica en la que es troba una part important d'argentonins i argentonines. A la borsa de treball hi ha més de 800 persones actualment que a Argentona estan sense feina.

 

La posada a disposició d'un Banc de terres per a les persones que les volen treballar, pot representar una bona sortida a l'ocupació i una manera de guanyar-s'hi la vida.

 

Per això la proposta d'iniciar amb urgència el contacte amb propietaris de terres que ens aquests moments no es treballen i al mateix temps fer informació a persones que estan en atur, considerem que és un punt de partida molt important perque el Govern municipal s'ho emprengui amb fermesa.

 

Podeu trobar el contingut sencer de la Moció en el document que adjuntem.

15.09.07.moció banc de terres.definitiva[...]
Documento Microsoft Word [656.0 KB]

Totes les persones que puguin estar interessades es poden posar en contacte amb el Servei de Promoció Econòmica Municipal (SEMPRE). TotsperArgentona anirem informant de l'evolució de la feina que, en aquest sentit, anirà fent el Govern.

 

Ple del mes de setembre, dilluns dia 7

6 de setembre de 2015

 

Demà s'inicia el curs polític a l'Ajuntament, després de les vacances d'estiu.

 

Podeu veure l'ordre del dia definitiu amb les incorporacions urgents de darrera hora:

150907.ordre dia del Ple.pdf
Documento Adobe Acrobat [95.4 KB]

Comença el curs amb molt poca activitat per part del Govern. Ens semblava que era un bon moment perque el Govern Tripartit (CUP, PSC, ICV) comencés a perfilar les seves línies d'actuació, però no ha estat així.

Tots per Argentona, fidels al nostre programa polític i a la nostra manera de fer l'hem iniciat fent propostes de treball encaminades a creació de feina i suport a emprenedors (Moció Banc de terres); proposant l'ampliació de servei del Porta-Porta de residus a tot el municipi (Moció Porta-Porta); plantejant debat sobre la Festa Major (interpel·lació Festa Major); debat sobre civisme i gossos (interpel.lació caques gossos); debat sobre el sistema de poda de l'arbrat i els mosquits (interpel·lació arbrat i mosquits); moció en contra de la supressió de serveis a l'Hospital de Sant Jaume de Mataró (Moció serveis Hospital). Tots aquests documents els trobareu a continuació.

Som-hi!

15.09.07.moció banc de terres - modifica[...]
Documento Microsoft Word [656.0 KB]
150907.moció ampliació Porta-Porta.pdf
Documento Adobe Acrobat [77.8 KB]
150907.interpel·lació festa major.doc
Documento Microsoft Word [645.5 KB]
150907.interpel.lació caques gossos.pdf
Documento Adobe Acrobat [79.2 KB]
2015 09 03 interpellació poda sarbrat i [...]
Documento Adobe Acrobat [54.5 KB]
150907.moció hospital sanitat.pdf
Documento Adobe Acrobat [199.3 KB]
150907.Escrit contra trasllat sociosanit[...]
Documento Microsoft Word [96.1 KB]

al cap de 3 mesos de la celebració d'una reunió amb la CUP, aquesta ens envia l'acta

31 d'agost de 2015

 

El dia 4 de juny es va fer la darrera reunió amb la CUP on aquesta va comunicar a TxA que no volia fer pacte de govern amb nosaltres. D'aquesta reunió la CUP va aixecar-ne acta del que s'hi déia. Des de llavors fins ara Tots per Argentona hem anat demanant aquella Acta per poder informar a tots els argentonins del que s'hi va dir i com va transcórrer.

Al final la tenim a la vostra disposició.

El contingut de la mateixa validat per TxA i CUP el transcrivim en el document adjunt. Hi ha una anotació al final de la mateixa que transcriu el que realment es va dir (1) i que hauria de substituir el que reflecteix la CUP.

Ja que després de tant de temps el que TxA volem és tancar l'Acta i aner per feina hem cregut oportú donar per vàlid el contingut de l'esmentada Acta amb aquesta anotació final.

150604.ACTA CUP-TxA 4 juny.docx
Documento Microsoft Word [22.3 KB]

l'escletxa ja és a la impremta

30 de juliol de 2015

 

Bones notícies per a tothom. Us avancem el número 30 de la publicació del mes d'agost, butlletí que a partir de dissabte repartirem per tots els domicilis d'Argentona.

Que tingueu bona Festa Major!!!!

 

butlletí 30web.pdf
Documento Adobe Acrobat [448.5 KB]

"l'escletxa", publicació de TxA, apareixerà els dies de la festa major

28 de juliol de 2015

 

l’escletxa

publicació de Tots per Argentona. Agrupació d’electors

agost 2015. Núm. 30

 

A aquestes alçades i amb nou anys de trajectòria de TxA creiem que va bé personalitzar la nostra publicació, de la mateixa manera que el “Banc de la plaça” és la publicació de l’Associació de veïns, el “Cap de Creus” és la de l’Ajuntament, o “Fonts” la del centre d’estudi argentonins ....

I ens sembla un bon nom l’escletxa com a “obertura estreta entres dues peces que no ajusten bé”, “Obertura estreta entre dues parets rocoses, a terra, per on passa l’aigua, l’aire, la llum” (definicions d’escletxa en el diccionari). “Ho vaig veure per l’escletxa de la porta”. “Deixar una escletxa a l’esperança”.

En geomorfologia diu que l’escletxa és la “clivella originada en les roques pel relaxament de la pressió durant la consolidació dels materials sedimentats o pel refredament de les masses eruptives”.

 

Ens sembla que en aquests moments que plantegem la necessitat que es produeixi definitivament una bona clivella a fi que Tots per Argentona sigui respectada pels partits podria ser un bon nom “rupturista” i definidor del que pretenem.

l’escletxa com a obertura entre peces que no ajusten i que al mateix temps deixa passar l’aire, l’aigua i la llum, llum necessària per veure-ho tot més clar, tot deixant l’escletxa oberta a l’esperança que un dia Argentona pugui ser una millor Argentona governada i gestionada per la gent de Tots per Argentona.

 

El nom ens agrada, com a capçalera de la nostra publicació: té un bon sentit i en la pronúncia sona bé.

Així, doncs, durant els dies de Festa Major, apareixerà el primer exemplar de l’escletxa amb el número 30 de la publicació de TxA.

Això també és cohesió veïnal!

12 de juliol de 2015

 

Dissabte passat un "grup de tafaneres" esperaven que sortissin els nuvis d'un casament que hi havia al Saló de Pedra. Tots plegats, incloses les tafaneres, s'ho passaven de primera.

 

Els costos dels polítics, novament a discussió

8 de juliol de 2015

 

Avui s'ha celebrat un Ple extraordinari on el punt important ha estat el debat sobre si el que cobren els polítics és poc o molt.

 

Malauradament és un tema reiteratiu cada vegada que hi ha eleccions i hi ha canvi de Govern. El problema ha estat, aquesta vegada, que amb l'entrada del nou Govern de CUP-PSC-ICV la proposta que van fer, sense preguntar-ho a cap dels grups polítics, va ser una proposta que encaria els costos salarials en 90.000 euros, obligant per tant a destinar diners municipals a fer front a aquest encariment.

 

Aquesta proposta del nou Govern vam aconseguir que la retiressin del Ple del dia 1 de juliol, tot dient-los que no ens semblava adequat aquest increment a meitat d'un exercici. I que el que calia era un debat en produnditat sobre les remuneracions i dedicacions que s'havien de preveure per afrontar el pressupost de l'exercici del 2016.

 

En el Ple d'avui el Govern ha aprovat unes remuneracions i dedicacions provisionals fins a finals d'any.

 

En el document adjunt us en donem més informació.

 

150710.No tenim pressupost.doc
Documento Microsoft Word [26.5 KB]

Aquest escrit apareixerà íntegrament publicat en el proper Cap de Creus a finals d'aquest mes.

Comencem el curs polític

20 de juny de 2015

 

Després d'una setmana de vacances, reemprenem el nou curs polític per a la governança municipal.

 

El proper dilluns dia 22 de juny iniciem les reunions que esdevindran habituals per preparar l'acció política de TxA, tant en l'àmbit institucional a l'Ajuntament, com cara a les accions a dur terme a nivell de ciutadania.

 

Totes les reunions de TxA són obertes a tothom qui vulgui participar-hi aportant la seva visió i inquietuds en tot allò que ens sigui útil en la millora social a Argentona.

 

Se celebren en la sala d'actes de l'Ajuntament, al primer pis, amb entrada per la pujada del carrer Ramon Par, a dos quarts de nou del vespre i, habitualment, fins les 11.

Investidura nou Alcalde

13 de juny de 2015

 

En la investidura de l'Alcalde que ha tingut lloc avui al Saló de plens, Tots per Argentona en el nostre parlament hem volgut transmetre un missatge a la ciutadania, basat en els valors, en la necessitat d'un canvi transformador i regenerador de les relacions enterbolides, amb un únic objectiu: aconseguir el millor govern per a Argentona. Estem convençuts que és l'única manera de fer que Argentona avanci.

 

Us adjuntem el text del discurs fet pel nostre candidat a l'Alcaldia, Pep Masó

 

 

150613discurs TxA.candidat Alcaldia.doc
Documento Microsoft Word [49.0 KB]

Adjuntem també, tot seguit, contingut del "discurs inacabat" que en Pep Masó hagués volgut fer i que en aquell moment no va ser capaç d'estructurar:

 

 

150613.discurs inacabat.doc
Documento Microsoft Word [22.5 KB]

Assemblea informativa a la plaça de vendre

10 de juny de 2015

 

Amb l'assistència d'un centenar de persones hem celebrat avui a les 8 del vespre l'Assemblea ciutadana prèvia a la constitució de l'Ajuntament.

 

El dia de la convocatòria de la mateixa (5 de juny) estava prevista com a més consultiva i, avui, amb els nous esdeveniments polítics de pactes dels partits ha esdevingut una assemblea més informativa.

 

S'ha fet un breu anàlisi de la política de TxA en els darrers quatre anys, evolucionant cap a informació de campanya, informació dels resultats electorals i de les accions que hem dut a terme amb tots els grups polítics cara la formació de govern.

 

El comunicat públic d'avui fet per la CUP amb el qual han informat del pacte de govern de CUP, PSC, ICV i el suport per a l'alcaldia d'ERC, ha quedat ben definit el panorama del govern que tindrem a partir del proper dissabte dia 13.

 

Les intervencions de molts dels assistents han servit per validar les accions dutes a terme per la Coordinadora manifestant la seva satisfacció i encoratjant als membres de TxA en la línia que "en política no tot val", i que les propostes honestes i argumentades per part de TxA en la línia de formació de govern TxA+CUP era la que es corresponia d'acord amb els resultats electorals.

Cridem a tota la ciutadania a participar en l'Assemblea!

5 de juny de 2015

 

Fruit de la política de pactes post-electorals que estan duent a terme tots els partits, ens veiem en la necessitat de convocar ASSEMBLEA CIUTADANA EL PROPER DIMECRES DIA 10 DE JUNY A LA PLAÇA DE VENDRE, a les 8 del vespre.

 

Us informarem de la situació en aquell moment de les actuacions que ha fet tots per ARGENTONA per aconseguir el millor govern per a Argentona i de les actuacions que han realitzat els partits polítics.

 

Debatrem la situació actual i prendrem les decisions oportunes per encarrilar les nostres línies d'actuació a partir d'aquell mateix moment.

 

Us necessitem a tots!

 

butlletí 29.pdf
Documento Adobe Acrobat [98.0 KB]

La CUP renuncia formar govern amb TxA

4 de juny de 2015, dijous

 

A petició de la CUP ens hem reunit en seu local social, per informar-nos de la seva no acceptació de la proposta de TxA a formar un govern conjunt de TxA amb CUP.

 

En poques hores s'han compromés a trametre'ns l'Acta que expliciti el contingut de totes i cadascuna de les intervencions que en el decurs de la mateixa s'hi varen produir. En el moment que ens la trametin la validarem o esmenarem adequadament i us la inclourem en aquest web per a informació de tothom.

Comunicat de tots per argentona: Amb valors som-hi!

2 de juny de 2015

 

Seguint la feina important per assolir el millor Govern per Argentona, us informem on estem avui:

 

2015 06 02 comunicat TxA.pdf
Documento Adobe Acrobat [56.7 KB]

Primera reunió amb la CUP a proposta de TxA

28 de maig de 2015

 

D'acord amb tots els membres assistents a aquesta reunió tant per part de TxA com de la CUP s'ha redactat l'Acta de la mateixa per a constància i informació de tothom. Transcrivim tot seguit els trets principals que s'han abordat.

 

150628.acta de la primera reunió txa-cup[...]
Documento Microsoft Word [47.5 KB]

Hem trucat a tots els grups municipals per iniciar converses

26 de maig de 2015

 

Aquest matí hem trucat a tots els grups polítics per iniciar converses cara a la formació d'un bon govern en l'Ajuntament

 

S'obre un període de converses, que tant de bo no sigui llarg, en el qual perseguim construir el millor govern per conduir Argentona a bon port. Com a grup més votat per la ciutadania ens pertoca iniciar-les i esperem la resposta per part de tots ells.

 

Tot plegat ha d'estar enllestit el dia 13 de juny a les 12 del migdia, en que el Ple format pels disset regidors sorgits del resultat de les urnes haurà d'escollir l'alcalde qui, tot seguit, tindrà la responsabilitat de formar el nou govern per al mandat 2015-2019.

Avui hem tret tots els cartells

25 de maig de 2015

 

La primera feina que hem fet aquest matí ha estat treure tots els cartells de propaganda electoral que la nit del 8 de maig van penjar en tot el nucli urbà.

 

Una vegada més hem estat el primer grup polític que ho ha fet. Els altres s'han agafat el dia de festa.

 

En Joan, l'Eusebi, en Xevi i en Joaquim. En Pep Masó penjat
En Pep Masó despenjat. Feina feta!

Programa 2015.2019

2015 programa extens.pdf
Documento Adobe Acrobat [191.4 KB]
2015 programa general-reduit.pdf
Documento Adobe Acrobat [1.3 MB]
2015 programa Cros-reduït.pdf
Documento Adobe Acrobat [1.0 MB]

Estem sempre al vostre servei

els nostres regidors

670.230.943

Amb el desig d'estar més a prop vostre, en tot moment, podeu trucar-nos a aquest telèfon.

 

trobada de ciutadans a la plaça de vendrfe

Podeu connectar amb nosaltres a través d'aquesta adreça de correu electrònic:

 

masonp@argentona.cat