El Carrer Gran pels cotxes
El Carrer Gran pels cotxes
El Carrer Gran abans de les obres del 2009
El Carrer Gran abans de les obres del 2009

Argentona Projectes finalment tanca les seves portes

 

25 de març 2011

 

En un Ple extraordinari celebrat ahir, dijous, l'Ajuntament va prendre la decisió de tancar definitivament l'entitat municipal Argentona Projectes i assumir-ne el deute que té.

 

Al cap d'un any i mig de gestions per dur a terme el seu tancament, i després de moltes consultes a Governació de la Generalitat i la Sindicatura de Comptes, ahir es va materialitzar.

 

L'entitat municipal, quin objectiu principal era la promoció d'habitatge, havia entrat en el mandat de l'Entesa i el PSC en una fase d'inoperància absoluta i, el més greu encara, en la presa de compromisos urbanístics que no podia dur a terme amb els antics propietaris de les finques de Cal Guardià, deixant-nos tota la zona cèntrica de Can Doro i Cal Guardià en un estat lamentable, de difícil resolució. Aquests compromisos establerts durant els anys 2002 al 2004, van fer entrar en fallida total aquesta entitat veient-nos obligats, l’actual Govern, a dissoldre-la.

 

Una bona decisió del Govern de totsperArgentona, posant fi a un mort que als argentonins ens ha costat moltes penúries i diners, per la mala gestió duta a terme pel govern de l'Entesa i el PSC, i que de no haver-se procedit al seu tancament ens n'hagués encara costat molts més.

 

Programa 2015.2019

2015 programa extens.pdf
Documento Adobe Acrobat [191.4 KB]
2015 programa general-reduit.pdf
Documento Adobe Acrobat [1.3 MB]
2015 programa Cros-reduït.pdf
Documento Adobe Acrobat [1.0 MB]

Estem sempre al vostre servei

els nostres regidors

670.230.943

Amb el desig d'estar més a prop vostre, en tot moment, podeu trucar-nos a aquest telèfon.

 

trobada de ciutadans a la plaça de vendrfe

Podeu connectar amb nosaltres a través d'aquesta adreça de correu electrònic:

 

masonp@argentona.cat