El Carrer Gran pels cotxes
El Carrer Gran pels cotxes
El Carrer Gran abans de les obres del 2009
El Carrer Gran abans de les obres del 2009

Tots junts per a una Catalunya lliure

4 d'octubre de 2012

 

Transcrivim tot seguit el contingut de les paraules que el nostre regidor, Xavier Collet, va pronunciar durant el debat de la Moció que es va aprovar en el decurs del Ple del mes de setembre, referent a la independència de Catalunya.

 

“Vivim en un món on hi ha moltes injustícies, moltes lluites per guanyar, molts drets per reclamar i molta gent que necessita la solidaritat de molts de nosaltres, especialment de la gent que vivim en aquest privilegiat primer món, per tirar endavant.

 

En aquestes causes justes i en aquestes lluites que hi ha per fer un món millor, hi ha molta gent que dedica i ha dedicat molts anys, molts esforços, fins i tot han donat la vida per fer aquest món millor.

 

Hi ha moments en la història dels pobles que aquestes lluites no queden oblidades, no queden aturades sinó que s’uneixen en una de sola; és la lluita que molts pobles tenen per aconseguir la seva llibertat.

 

Hi ha moments en què aquests pobles aconsegueixen que d’aquestes lluites se’n faci una de sola, que un poble i la seva gent lluiti per la seva llibertat, això hauria d’aplegar a totes les persones integrants d’aquest  poble.

 

A Catalunya ens està passant des de fa uns anys. És per això que en aquests moments ens adonem, més que mai, que cal unitat, cal una transversalitat molt gran, que cal molta generositat perquè en aquests moments fa falta que el poble sigui un de sol, fa falta que hi hagi una sola veu, fa falta que hi hagi una direcció, un objectiu que tots l’assumim, que tots responsablement hi treballem i que tots intentem aconseguir que darrera d’aquest objectiu cada vegada en siguem més.

 

En aquests moments el poble es fa un de sol, s’obliden les diferències, s’obliden els partidismes i avancem tots junts cap a aquest objectiu comú.

 

Com va dir el president Companys, les causes justes en el món tenen molts defensors però la llibertat de Catalunya només ens té a nosaltres.

 

És quan un poble aconsegueix aquesta unió de la seva gent, que pot aconseguir aquest objectiu de llibertat.

 

En això treballem moltes persones, molts catalans, cada vegada més. Treballem gràcies a que durant segles molta gent també ha donat la seva vida, les seves hores per aquesta causa, la majoria han passat  desapercebuts, han estat catalans anònims que han aconseguit mantenir aquesta flama fins el dia d’avui.

 

Molts han mort, deixeu-me dir que ara fa 11 anys, l’11 de setembre de 2001, quan hi va haver l’atemptat a les Torres Bessones, allà hi havia un català amb la idea clara de l’objectiu que havíem d’aconseguir, un  català que tenia una estelada i que com molts altres, anònims, van morir; aquesta estelada ara està exposada en el casal català a Nova Iork.

 

És gràcies a tota aquesta gent anònima que durant segles hem pogut arribar fins on estem ara i això és el que no hem de perdre, aquesta unió, aquesta transversalitat, aquest sumar cada vegada més perquè el camí  encara no està acabat.

 

Tot el poble de Catalunya hem d’arribar a aquest objectiu, i hi arribarem. No hi arribarem els que més cridin, ni els que sempre han estat independentistes, ni arribaran només els que tinguin un origen o un altre, hi arribarem tot el poble de Catalunya; aquest és el camí que hem de fer ara.

 

Ser cada vegada més, sumar esforços i amb aquest objectiu segur que aconseguirem la llibertat de Catalunya.

 

Des de Tots per Argentona, amb aquesta llibertat de vot que donem, amb aquest vot que farem ara lliure i a consciència, cadascú amb el seu criteri, igual que els 7,5 milions de catalans que actualment estem a  Catalunya, estic segur que aconseguirem l’objectiu de veure una Catalunya lliure."

 

Se'ns carreguen la font picant

28 de maig de 2012

 

Amb la pretesa excusa que algunes travesses de fusta que aguanten la terra cap al baixador de la font estaven fetes malbé, els del Govern ho han desmuntat tot, amb el consegüent perill d'esllavissament i que algú prengui mal. Han estat capaços de desmuntar-ho, però seran capaços de tornar-les a muntar?. Ens estranya molt, davant la manifesta incompetència que demostren un dia rere l'altre.

Vegeu el que ens expliquen en un conte amb relatiu humor.

 

Conte de la Font Picant.pdf
Documento Adobe Acrobat [101.5 KB]

Preservem la terra

1 de novembre de 2011

 

“Qui ha preservat la terra fins ara? Eren molt pocs els que defensaven un model territorial que tingués en compte la terra; quina contradicció en els mots de la frase, no?.

Aquest ha estat un tema oblidat en els planejaments territorials de tots els àmbits administratius, començant pels municipals, doncs justament la font més important per nodrir les arques municipals era la construcció...”.

Així resa l’article que la Montse Matas ha fet pel Banc de la Plaça que acaba de sortir al carrer.

Us n’adjuntem el document (Banc de la plaça núm. 31, octubre de 2011).

 

Banc_31_pàgina_7.pdf
Documento Adobe Acrobat [98.9 KB]

Reciclar, seleccionar i pagar

Article interessant escrit per en Joan Majó, i publicat en el País en data 17 d'octubre de 2009.

Fa referència al sistema de recollida de residus i de pagament per generació.

 

 

El País_J.Majó_171009.pdf
Documento Adobe Acrobat [330.1 KB]

Programa 2015.2019

2015 programa extens.pdf
Documento Adobe Acrobat [191.4 KB]
2015 programa general-reduit.pdf
Documento Adobe Acrobat [1.3 MB]
2015 programa Cros-reduït.pdf
Documento Adobe Acrobat [1.0 MB]

Estem sempre al vostre servei

els nostres regidors

670.230.943

Amb el desig d'estar més a prop vostre, en tot moment, podeu trucar-nos a aquest telèfon.

 

trobada de ciutadans a la plaça de vendrfe

Podeu connectar amb nosaltres a través d'aquesta adreça de correu electrònic:

 

masonp@argentona.cat