El Carrer Gran pels cotxes
El Carrer Gran pels cotxes
El Carrer Gran abans de les obres del 2009
El Carrer Gran abans de les obres del 2009

Com ens organitzem

 

La gent de TotsperArgentona ens reunim de manera continuada per anar tractant l’esdevenir de la vila, preparar les accions de política municipal i debatre tot allò que d’una manera o altra incideix en la vida social i política del conjunt de ciutadans i ciutadanes.

 

 

El Grup Municipal de TotsperArgentona

 

És l’órgan de gestió continuada en el dia a dia. Es reuneix un cop a la setmana, els dilluns a les nou del vespre, a la Sala d’actes de l’Ajuntament (primer pis de l’edifici nou). Està integrat pels sis regidors i els responsables de cadascuna de les “seccions” o àmbits d’activitat. El responsable de la convocatòria i de la
coordinació de la sessió és, actualment, la Montse Matas.
En ella s’hi informa i es debat les accions polítiques a dur a terme per part dels regidors (propostes del Govern, documentació, línies d’actuació,...). També s’hi duen a consideració totes les propostes socials de les seccions.

 

 

Les Comissions informatives de l’Ajuntament

 

Les convoca el Govern municipal els dimarts abans del dilluns en el qual se celebra el Ple. Se celebren a l’Ajuntament. És la reunió on el Govern i tots els Grups Polítics aporten la informació i continguts de les propostes polítiques que s’han de debatre o informar en el Ple. Totes les propostes sempre es posen a votació, tot i que el sentit del vot en aquesta sessió pot ser diferent al del vot del dia del Ple. En les Comissions informatives hi assisteix sempre, com a mínim, un regidor representant de TotsperArgentona. Els regidors titulars d’aquestes Comissions, són en Pep Masó en la Comissió de Serveis Generals i en Xevi Collet en la de Serveis Territorials.

 

 

La Coordinadora

 

Es reuneix sempre el dilluns abans al del dia de la celebració del Ple municipal. El lloc de reunió és la Sala d’Actes de l’Ajuntament, a les 9 del vespre. El responsable de la convocatòria i la coordinació de la sessió és en Pep Masó. Hi assisteixen tots els membres integrants de TotsperArgentona i estan obertes a la participació de tots aquells ciutadans i ciutadanes que vulguin incorporar-se o participar de la dinàmica del nostre grup. S’informa del contingut dels temes que es tractaran en el Ple i es discuteix el sentit de la votació. S’acorden les intervencions dels regidors i el tarannà del discurs o defensa a realitzar.

Es plantegen nous temes per ser tractats en el Ple del mes següent.

 

 

Els Plens

 

Els convoca el Govern municipal en el primer dilluns de cada mes, a dos quarts de set de la tarda. És important la presència del màxim nombre de membres de TotsperArgentona per tal de fer suport als nostres Regidors.

 

 

L’Assemblea

 

Es reuneix dues vegades l’any, o les vegades que calgui, i es planteja com a trobada oberta a tota la ciutadania. En ella es posa a consideració les accions dutes a termes per part de l’Agrupació i s’estableixen les línies de política general que hem d’assolir en el decurs del mandat. La coordinació la du la Montse Matas. És important la participació del màxim nombre de ciutadans i ciutadanes, amb l’objectiu de continuar assolint un bon suport ciutadà en les accions de política municipal.

 

 

Les Seccions

 

Les tertúlies a la Ràdio.

Garantir l’assistència i participació a les Tertúlies per tal de difondre el nostre pensament polític a través d’aquest mitjà. Coordinació: Maica Alcalde.

 

Butlletí informatiu, l'Escletxa:

                Recopilació material, edició i publicació del butlletí informatiu per a tota la ciutadania. Edició entre bimensual i trimestral. Coordinació i elaboració: Assumpta Boba.

 

Pàgina web:

                Mantenir al dia la pàgina amb tota la informació d’interès ciutadà respecte la política municipal i de les activitats que duem a terme. Coordinador: Pep Masó.

 

Facebook i Twitter:   

Mantenir al dia l'activitat i propostes de TxA per mitjà de les xarxes socials:  

Coordinadora: Assumpta Boba.

 

Economia:

                Portar al dia els comptes i la tresoreria de TxA. Propostes amb objectiu econòmic per al finançament de l’Agrupació. Responsable: Pep Masó.

 

Activitats:

                Coordinar les activitats socials i extrapolítiques de TxA, dinars, sortides. Responsables: Maite Gonzàlez i Montse Matas.

 

Secretaria:

                Mantenir al dia la base de dades, adreces de correu, telèfons. Enviar cartes, invitacions, convocatòries, recull de premsa. Coordinadora: Assumpta Boba.

 

Debats:

                Coordinar debats polítics de fons, a través de reunions, xerrades, documents. Formació de regidors i no regidors. Coordinació: Joan Culubret i Juli Sanmartin.

 

 

Programa 2015.2019

2015 programa extens.pdf
Documento Adobe Acrobat [191.4 KB]
2015 programa general-reduit.pdf
Documento Adobe Acrobat [1.3 MB]
2015 programa Cros-reduït.pdf
Documento Adobe Acrobat [1.0 MB]

Estem sempre al vostre servei

els nostres regidors

670.230.943

Amb el desig d'estar més a prop vostre, en tot moment, podeu trucar-nos a aquest telèfon.

 

trobada de ciutadans a la plaça de vendrfe

Podeu connectar amb nosaltres a través d'aquesta adreça de correu electrònic:

 

masonp@argentona.cat